Exfm Explorer: ascultă melodii și podcasturi fără să le descarci, direct din Google Chrome

Utilizatorii browser-ului Google Chrome și totodată doritori de muzică, au ocazia de a asculta întregul conținut muzical al unei pagini web de podcasturi fără a fi nevoiți să descarce, apoi să asculte respectivul conținut cu ajutorul extensiei Exfm Explorer. După instalarea extensiei, dacă vă aflați pe o pagină web care conține muzică, nu trebuie decât să dați click pe iconița extensiei și veți avea lista întregului conținut muzical. Mai mult, aveți posibilitatea de a asculta conținutul respectiv.

ExploreFM pentru Google Chrome

Dacă vă creați un cont cu Exfm Explorer, aveți posibilitatea de a salva melodiile preferate în propriul cont, unde le puteți reda oricând. Editarea profilului creat permite afișarea de notificări pe dektop, sumarul săptămânal al activității, cât și notificări despre alți utilizatori care îndrăgesc aceleași melodii.

Navigarea pe alte site-uri nu va fi împiedicată de redarea melodiilor preferate, lista va fi redată până la final. De fiecare dată când veți apela extensia Exfm Explorer, vă va oferi recomandarea zilei, SITE OF THE DAY, o listă cu noi propuneri muzicale.

Actualizare articol  în data 03.07.2014 : Extensia Exfm Explorer a devenit nefuncţională datorită faptului că proiectul în sine a fost abandonat.Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul oficial .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.