Scanează online procesele care rulează în calculator cu BullGuard Virus Scan

În anumite situații nu este suficient să dispui de un antivirus instalat în calculator, iar asta deoarece se poate întâmpla ca un element malware, din diferite motive, să treacă de protecția acestuia și să deruleze un proces nu tocmai dorit. Dacă vreodată aveți suspiciuni în legătură cu asemenea procese, nu ezitați să apelați la BullGuard Virus Scan, un serviciu online de scanare în timp real a proceselor ce rulează în calculator.

Scaneaza procesele care ruleaza in calculator

După accesarea site-ului, când veți da click pe Start Scan, browser-ul vă va cere permisiunea de a instala extensia BullGuard Virus Scan. Permițând acest lucru, de fiecare dată când veți avea nevoie de o scanare online a calculatorului, nu trebuie decât să dați click pe pictograma extensiei.

Scanarea va dura destul de puțin, aproximativ 1-2 minute, având imediat rezultatul la dispoziție. Dacă veți da click pe link-ul View the scan raport, veți avea raportul complet al scanării cu toate procesele care rulau în momentul scanării, activitatea în rețea, ce programe rulează în Startup, etc.

BullGuard Virus Scan chiar vă poate fi de un real folos în multe situații, într-un mod foarte simplu, fără a instala niciun program.

BullGuard Virus Scan

3 Comentarii

  1. L-am experimentat. Incredibilă viteza de scanare. Acum mă întreb: în caz de depistare a vre-unui virus, scannerul respectiv remediază situaţia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.