FilerFrog: program gratuit de organizat si manipulat fisiere

FilerFrog este un program gratuit cu care putem organiza, gestiona si manipula fisiere in cel mai simplu, eficient si rapid mod posibil pe care l-am cunoscut pana in momentul de fata. Cand l-am instalat, dupa ce am auzit de la un coleg, i-am cautat shortcut-ul pentru a-l rula, surpriza! Shortcut-ul nicaieri, nici macar in Program Files…  Ma gandeam ca a fost vreo problema la instalare cand am dat click dreapta pe o imagine si TACHAM ! Uite programul !

1-FilerFrog - organizeaza, gestioneaza si manipuleaza fisiere in WindowsLa prima vedere, multimea de functii pe care FilerFrog le adauga in meniul contextual ne poate face sa credem ca e vorba despre o aplicatie greoaie si mai mult confuza decat utila. Ei bine, nu; de data asta aparentele chiar inseala si iti vei da si tu seama de asta dupa ce-i acorzi cateva minute.

In functie de fisierul/le pe care ai facut click dreapta, FileFrog iti va oferi posibilitatea de a realiza un set de procese ori altul, si dupa cum vei observa: integrarea ei intr-un album existent ori unul nou, realizarea unei redimensionari procentuale (25, 50 si 70%) sau personalizata a sa (indicam procentul sau px.), etc. Aceasta functie este extrem de utila  acelor persoane ce redimensioneaza constant imagini pentru a le integra corect in retelele de socializare gen Facebook, HI5, MySpace, etc., sau in proiectele personale (blog/website).

Pe langa optiunile de procesare a imaginilor, cu FilerFrog putem sa:

  • Extragem fisiere din diverse foldere
  • Scanam sistemul pentru a localiza si sterge automat folderele goale din calculator
  • Copiem Patch-ul fisierului
  • Fragmentam  fisierele mari pentru a le trimite mai usor prin email.
  • Redenumim in masa orice fisiere (documente, imagini, melodii, etc)
  • Realizam actiuni simple (copia, taia, lipi, edita, sterge, etc)

FilerFrog, este in consecinta un program gratuit ale caror functii pot substitui multe aplicatii de organizare ce din pacate, ne ofera doar realizarea unui tip de proces (ex: redenumirea in masa). Dispune de versiuni pentru sisteme de operare Windows de 32 si 64 biti si ruleaza in XPXP64VistaVista64Windows 7.

  Download & Detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.