G Data Antivirus, InternetSecurity și TotalCare 2011 oferă calculatorului tău protecție de ultimă generație.

Obiectivul acestor noi soluții de securitate proporționate de G Data, este oferirea unei protecţii în timp real înaintea oricărei amenințări ce ar putea pune în pericol integritatea calculatorului şi a datelor gestionate cu acesta.

G Data Antivirus 2011, G Data InternetSecurity 2011, G Data TotalCare 2011

Chiar dacă în urmă cu ceva vreme era privită mai mult ca un „extra” decât ca o unealtă necesară, funcția ce ne permite crearea unui Live CD cu care putem porni calculatorul fără a încărca sistemul de operare în scopul realizării unei scanări complete a tuturor fișierelor din calculator nu lipsește din nici una din soluțiile create de G Data, tratate în acest articol.
Cel mai complet membru al acestei familii este fără nici un fel de îndoială G Data TotalCare 2011; acesta include protecție antivirus, antiphishing, antirootkit, antispam, personal firewall.

Pe lângă asta, G Data TotalCare 2011 include control parental, un tool cu care putem realiza copii de siguranță și un altul, dacă nu mai mult, cel puțin la fel de important precum primele două: un optimizator de randament ce va menține Windows-ul curat, în condiții propice unei funcționări corecte.

4 Comentarii

  1. Sincer nu l-am incercat niciodata,de aici minime cunostinte despre consumul de resurse.As fi curios sa stiu cat „fura” din resursele Pc-ului meu.

    1. Eu l-am folosit aproximativ un an si chiar am fost multumit de el; de cand l-am atins ultima oara sa tot fi trecut vre-o 3 ani… dar am intrebat si eu pe ici, pe colo si am aflat ca are un consum de resurse aproximativ egal cu cel avut AVG Free Antivirus (intre 68 MB si 258 MB RAM).

  2. tu ce antivirus mi-ai recomanda pt pc-ul meu.
    512mb rami vechi de aproximativ 4-5 ani.
    In acest moment folosesc G Data Total Care 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.