Gadgets pentru Windows 7

Eu folosesc această colecţie de gadgets pentru Windows 7 de aproape un an, dar cum văd că nu a trecut moda acestor elemente cu aspect plăcut şi funcţii interesante, cred că merită să vi le prezint. Pachetul se numeşte Chameleon şi a fost creat de Gersma şi publicat în devianart.

1-Gadgets-pentru-Windows-7După cum puteţi vedea şi în imaginea de mai sus, acest pachet combină „plăcutul cu utilul” pentru a ne ţine la curent cu informaţiile care pentru noi pot fi importante. Un lector RSS, butoane rapide pentru stingere, restartare sau schimb de cont, date meteo, bloc de notiţe, calendar, monitor de reţea, etc., sunt câteva din gadgeturile incluse în acest pachet ce le putem aplica pe desktop-ul nostru în locul dorit.

Pentru a dezarhiva pachetul avem nevoie de 7-Zip. Imediat după extragere, deschidem folderul şi facem dublu click pe fiecare element dorit, aflat în subfolderul „Gadgets„:

2-gadgets-in-windows-7Pachetul este gratuit şi pentru a-l descărca faceţi click aici. Dacă nu aveţi programul 7-zip, faceţi click aici pentru a-l descărca. Vă mai pot spune şi că în timpul funcţionării consumul de memorie RAM este aproape inexistent, la fel ca şi nivelul de solicitare al procesorului.

Un comentariu

  1. voiam ceasul pe desktop si am folosit gadgets de la windows dar ma tot mirat de ce imi este asa de incarcat procesorul. Scot gadgets si observ ca nu mai este incarcat procesorul. Asa ca de atunci pentru ceas folosesc ClocX, care permite si alarme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.