Gestionează elementele browserelor instalate cu Auslogics Browser Care

Mai mult ca sigur, fiecare dintre noi avem instalate mai multe browsere în calculator, în afară de cel implicit al sistemului de operare Windows, Internet Explorer. Și tot atât de sigur, avem instalate diverse extensii, plus setările motoarelor de căutare, pagina de pornire, eventual vreun toolbar, în respectivele browsere. Gestionarea tuturor acestor elemente luate în parte pentru fiecare browser, este destul de anevoioasă. Aici intervine Auslogics Browser Care, un program gratuit de la Auslogics, ce poate afișa toate aceste elemente, ale fiecărui browser, într-o singură fereastră.

Auslogics Browser Care

Auslogics Browser Care este compatibil cu toate versiunile stabile ale browserelor ce pot rula în sistemul de operare Windows și, după cum se poate observa în imaginea de mai sus, interfața sa este foarte simplă, intuitivă, împărțită într-un număr de tab-uri echivalent cu cel al browserelor instalate.

Gestionarea extensiilor, a paginii de pornire, a motoarelor de căutare, sau a toolbar-urilor instalate intenționat sau nu, se poate face direct din interfața programului, fiecare browser având secțiunea sa separată. Mai mult, Auslogics Browser Care oferă posibilitatea curățării istoricului navigării pe Internet pentru fiecare browser în parte.

curatare istoric navigare

În cazul în care eliminarea din browser a elementelor nedorite determină o schimbare în rău a comportamentului acestuia, se poate restaura browser-ul respectiv, la setările inițiale prin accesarea link-ului Restore default browser settings. Programul nu conține opțiuni care să merite explicate, fiind elementare fără a fi necesară vreo intervenție din partea utilizatorului. Doar dacă doriți să eliminați programul din modul de pornire odată cu sistemul de operare.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.