Blochează accesul la calculator pentru siguranță cu WinLockPro

Probabil sunt mulți dintre voi care folosiți calculatorul într-un mediu public, sau chiar acasă și îl părăsiți pentru o scurtă perioada de timp, fără să-l opriți. În acest scurt interval de timp, datele voastre pot fi accesate de terțe persoane. WinLockPro, un program gratuit, vă poate fi de un real folos în astfel de cazuri. După instalarea programului (atenție la oferte!), va trebui să stabiliți o parolă pentru accesul la desktop, după blocarea accesului.

 WinLockPro - parola

Ecranul de login al programului afișează o imagine de fundal de înaltă definiție, împreună cu data și ora curentă. Prin dublu-click pe imaginea ecranului de login, se va afișa ecranul de securitate unde va trebui să introduceți parola stabilită, pentru deblocare.

Pe desktop veți găsi un gadget asemănător cu cel al soluțiilor de securitate Kaspersky, de unde aveți posibilitatea de a controla programul. Printr-un simplu click pe ecranul gadget-ului, veți preveni accesul neautorizat la calculator.

WinLockPro - gadget settings

După cum se vede în imaginea de mai sus, WinLockPro vă pune la dispoziție opțiuni variate de personalizare a imaginii de blocare a ecranului, numelui, imaginii de utilizator, schimbarea parolei, etc.

Ecranul de securitate este similar cu cel din Windows 8, însă cu posibilități de personalizare a schemei de culori direct din opțiunile programului.

 WinLockPro - login

Pentru a vă lămuri pe deplin asupra caracteristicilor programului, vă invit să urmăriți videoclipul de mai jos.

WinLockPro rulează cu o cantitate moderată de resurse, este destul de receptiv la comenzi și nu crează probleme în funcționarea calculatorului. Simplitatea în utilizare și compatibilitatea programului cu toate versiunile Windows, sunt alte mari atuuri ale acestui program pentru apărarea intimității lucrului pe calculator.

Download

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.