Jocuri gratuite pentru calculator | Alien Arena

Si Alien Arena face parte din categoria jocurilor gratuite pentru calculator gen Quake, Doom, OpenArena, UnrealTournament, etc. care au placut adeptilor de jocuri Shooter inca din primele sale zile de la lansare. Creatorii sai au mizat pe realizarea cu atentie a unui catalog diversificat de decoruri, in care jucatori din intreaga lume pot participa la incrancenate lupte in modul multiplayer.

1-Alien Arena 2010 - jocuri gratuite pentru calculatorAlien Arena este un joc recomandat acelor persoane carora le face placere sa abuzeze de „armele grele” pentru a inlatura de pe Terra invadatorii extraterestrii ce vor sa-si extinda imperiul in univers distrugand civilizatiile care le stau in cale.

Jocul dispune de 25 de nivele a caror actiune se desfasoara in diferite scenarii (ex: orase abandonate, cladiri, suprafete industriale, etc.) al caror aspect ne duc inevitabil cu gandul la Unreal Tournamet si Quake (jocuri shooter ce au marcat epoca) chiar daca tematica acestora difera intr-o oarecare masura de cea a protagonistului acestui articol.

Oricum, la fel ca majoritatea celor ce au jucat Alien Arena, sunt de parere ca pentru a-l cunoaste la adevarata sa valoare trebuie sa incercati modul multiplayer si sa va lasati coplesiti de actiunea capabila sa va capteze atentia indeajuns de bine incat sa pierdeti notiunea timpului.

In versiunea proaspat lansata (7.45) observam ca efectele speciale au fost imbunatatite enorm in comparatie cu cele existente in versiunle predecesoare; observam si ca jocul este cu o idee mai rapid decat era inainte de ultima „revizie” si ca impresionantul pachet de harti se incarca mult mai rapid (mod online) decat o facea inainte.

Cerinte de sistem:

  • Procesor: 1 GHZ
  • RAM: 256 Mb
  • Video: 32 Mb
  • DirectX 9.0cº

  Download Alien Arena

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.