Fa o copie de securitate a Internet Explorer (favorite, setari, add-ons)

Uneori o fac fiindca „mi s-a pus pata”, alteori fiindca rezolvarea problemelor mi-ar lua mai mult timp decat reinstalarea sistemului de operare. Indiferent de motivul datorita caruia formatez calculatorul, intotdeauna ma „lovesc” de aceleasi chestii: customizarea browserului. Si fie ca vrem, fie ca nu, Internet Explorer fara add-ons e ca painea fara sare si in consectinta, „gol pusca” e mai mult inutil decat util. Vreti un exemplu ? E ok! Iti dau un exemplu de astfel de add-on: Flash Player. Ce putem face fara el in momentul de fata ?!? Prea putine chestii. Sa nu mai vorbesc de Xmarks, LastPass, s.a.m.d.

1-BackRex - Internet Explorer BackupCu BackRex Internet Explorer Backup putem realiza o copie de securitate a configuratiei avuta de browserul a carui nume il poarta, pe care o putem restaura fie in alt calculator (pentru a evita realizarea acelorasi procese), fie in acelasi calculator, dupa formatare. In acest mod nu vom mai fi nevoiti sa adaugam manual sit-urile favorite in diversele liste de bookmarks create de-a lungul timpului, nici sa reinstalam add-ons atat de importante precum Flash Player, Windows Media Player, Skype, LastPass, Fitrul Antiphishing, etc.

BackRex Internet Explorer Backup este un utilitar gratuit compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Realizeaza copii de securitate pentru Internet Explorer 6 si/sau versiuni superioare ale acestuia.

  Download BackRex IE Backup

2 Comentarii

    1. Asta se întâmplă atunci când faci o copie de siguranță a unei versiuni diferite de cea instalată. Ești sigur că ai restaurat copia de siguranță pe o versiune similara a Internet Explorer-ului căruia i-ai făcut backup ?
      Dacă te mai ajută la ceva, îți recomand Xmarks: https://www.programecalculator.ro/sincronizeaza-favoritele-bookmarks-browserului-firefox/ Acesta niciodată nu dă greș indiferent de Internet Browserele pe care le sincronizează, indiferent de versiunile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.