Program de convertit video | Miro

Miro este unul din cele mai bune programe de convertit video cu care am lucrat pana acum si spun asta deoarece pe langa faptul ca include un player, optiunile sale de conversie nu sunt numite in functie de tipul de fisier (ex: .AVI, H.264, Divx) ci de dispozitivul pe care se doreste redarea ulterioara a fisierului.

1-MiroDaca ar fi sa descriu Miro in cateva cuvinte as spune simplu: „Este una din cele mai complete suite multimedia„. De ce ? Deoarece include un player video / audio, un conversor, un manager de download, un client cu care putem sta la curent cu ultimele noutati pe principalele fluxuri video si audio a celor mai populare sit-uri de acest gen (ex: Vimeo, YouTube, etc.).

Revenind la conversia fisierelor video, chiar nu am prea multe de spus. In modul „Player„, dupa ce am incarcat filmuletul dorit, facem click pe functia „Convert” si alegem din lista ce se va deschide dispozitivul in care vom dori sa-l redam. In acel moment, in panoul stang al conversorului va aparea fila „Conversions„:

2-Conversie-video-cu-MiroIn cazul de fata, asa cum puteti observa in imaginea de mai sus, eu am optat pentru convertirea clipului video intr-un format compatibil cu telefonul iPhone. Dupa finalizarea procesului acesta a fost salvat in „Miro/Converted„, aflat in directorul „Videos” al utilizatorului curent:

3-video-pentru-iPhoneNu imi mai ramane nimic altceva de facut decat sa realizez transferul fisierului video rezultat in urma conversiei pe telefon fie prin Bluetooth, fie utilizand cablul de date. Tot cu Miro putem extrage fisierul audio al oricarui film, converti fisiere audio si video pentru Android sau telefoane Nokia.

Concluzia: Miro nu este doar un program de convertit fisiere video; datorita functiilor sale poate fi utilizat pentru a viziona filme, asculta muzica, a fi la curent cu noutatile de pe YouTube ori blogurile cu continut multimedia ce le urmarim, descarca filmulete de pe YouTube, Vimeo, etc. Din punctul meu de vedere, Miro este un pachet ce merita sa faca parte din biblioteca noastra de aplicatii daca dedicam constant o buna parte din timpul petrecut in fata calculatorului pentru a accesa, prelucra si viziona fisiere multimedia de orice fel.

Fiind o aplicatie gratuita si consumand o cantitate redusa de resurse in timpul functionarii, Miro poate fi considerat un rival puternic pentru alternativele comerciale. Din pacate, ruta urmata de el da de inteles ca in curand va deveni Shareware (soft comercial), dat fiind ca pe zi ce trece castiga tot mai multi adepti, datorita importantului numar de bloguri de specialitate din intreaga lume ce-l recomanda. Acum, e gratuit si cred ca e momentul perfect pentru a-l descarca in cazul in care inca nu dispunem de el.

  Download Miro

https://www.programecalculator.ro/cum-se-trimit-poze-si-melodii-prin-bluetooth-de-pe-telefon-pe-calculator/

Un comentariu

  1. buna,spune-mi te rog cum sa folosesc programul,nu reusesc deloc sa ma descurc,si te rog daca poti sa imi explici pe o poza.mersi.pa pa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.