Kaspersky Anti-Virus 2011, GRATIS dacă răspunzi PRIMUL!

Profită de concursul demarat de programecalculator.ro în colaborare cu Punkt NET și Windows Fără Limite, și ia-ți gratis antivirusul Kaspersky Anti-Virus 2011 !
Kaspersky-Ant-Virus-2011

În urmă cu câteva zile, având sprijinul companiei Punkt NET, am lansat împreună cu Windows Fără Limite un concurs în care am pus la bataie 10 licențe de un an pentru Kaspersky Anti-Virus 2011. Duminica vom cunoaște primi câștigători (2 pe programecalculator.ro și 2 pe Windows Fără Limite) și din acest motiv, dacă nu te-ai înscris încă la concurs îti reamintesc modalitătile prin care poti să o faci.

1. Fă click pe butonul „Îmi place” aflat în pagina blogului pe Facebook: Facebook.com/ProgrameCalculator.ro, urmăreste blogul pe Twitter: Twitter.com/ForWindowsNet sau RĂSPUNDE PRIMUL la următoarea întrebare și castigi o licență fără tragere la sorți:

Ce rol au tehnologiile iChecker și iSwift ?

Află răspunsul în review-ul realizat de Cosmin Tătaru pe Blogul Windows Fără Limite: http://windowsfaralimite.ro/wfl-review/av-review/kaspersky-antivirus-2011-review/

Încă nu a lăsat nimeni nici un comentariu cu răspunsul corect ? Înseamnă că esti primul ! Ce mai astepti ?!?

13 Comentarii

  1. iChecker și iSwift realizeză o scanare inteligentă, pentru a nu încărca inutil sitemul de operare. Pe langă acestea două, atunci când jucam un joc sau efectuăm o altă activitate mai importantă care necesită foarte multe resurse si vrem ca sistemul să ruleze fluent, putem activa funcția Game Mode.

  2. Tehnologiile proprietare Kaspersky iChecker și iSwift evită încărcarea inutilă a resurselor sistemului, atunci când acestea sunt necesare pentru aplicațiile uzuale. Astfel, iChecker verifică fișierele modificate de la scanarea anterioară, ceea ce mărește viteza de scanare, iar iSwift reduce consumul de resurse al Antivirusului în favoarea programelor utilizatorului.

    1. Esti atent la blog, si cand apar articole fie raspunzi primulul, fie pur si simplu comentezii articolele despre Kaspersky. Pe 20 octombrie mai avem doua licente pentru doua intrebari. Pe 30 octombrie cel mai asctiv si obiectiv comentator primeste iar o licenta. Fi pe faza!

  3. Tehnologiile proprietare Kaspersky iChecker și iSwift evită încărcarea inutilă a resurselor sistemului, atunci când acestea sunt necesare pentru aplicațiile uzuale

  4. Tehnologiile proprietare Kaspersky iChecker și iSwift evită încărcarea inutilă a resurselor sistemului, atunci când acestea sunt necesare pentru aplicațiile uzuale. Astfel, iChecker verifică fișierele modificate de la scanarea anterioară, ceea ce mărește viteza de scanare, iar iSwift reduce consumul de resurse al Antivirusului în favoarea programelor utilizatorului.

  5. Toti cei care au raspuns la intrebare participa automat la extragerile din:10 Octombrie (poimaine).20 si 30 Octombrie . Mult succes ! Primul raspuns corect bazat pe review a fost trimis de Trut. Felicitari!

  6. iChecker și iSwift asigură o scanare inteligentă, pentru a nu încărca inutil sistemul de operare. Există și modul Gamer, care va face ca activitatea să nu fie întreruptă pe timpul jocurilor/altor activități importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.