WinPatrol: Un Windows curat si ordonat pentru o performanta mai buna

Nu trebuie sa fii Bill Gates pentru a stii ca un Windows curat si ordonat ofera o performanta mai buna si din acest motiv  facem tot posibilul pentru a-l mentine in condintii optime pe o perioada de timp cat mai indelungata posibil. WinPatrol este o aplicatie care face parte din acea categorie de utilitare pe care le consideram aliate de nadejde in lupta noastra continua dusa impotriva efectelor neplacute, generate de degradarea inevitabila a acestui sistem de operare, ce ne poate oferi totul sau nimic, in functie de starea in care se afla:

1-WinPatrol Un Windows curat si ordonatCu WinPatrol putem curata temporarele, decide care sunt aplicatiile care pornesc odata cu Windows-ul si/sau intarzia pornirea lor pentru a evita colapsarea memoriei si a procesorului, in timpul pornirii calculatorului. Pe langa aceste actiuni precum si acele procese de mentenanta intalnite la majoritatea aplicatiilor de acest gen, cu WinPatrol putem:

  • monitoriza serviciile active ce ruleaza sub Windows.
  • vizualiza sarcinile programate.
  • elimina plugin-uri instalate in Internet Explorer (functie extrem de utila pentru acele cazuri in care browserul nu poate fi rulat datorita unei erori ai unui addon).
  • vizualiza fisierele ascunse.
  • arunca o privire peste ultimele aplicatii utilizate.
  • elimina cookies.
  • cunoaste cu ce aplicatii se deschid diversele tipuri de fisiere existente in calculator.
  • multe altele…

WinPatrol este o aplicatie gratuita (Exista si o versiune PRO care costa 30$ si care, spre diferenta de cea gratuita, dispune de optiuni ceva mai complete) compatibila cu Window XP, Vista si Windows 7 (32 si 64 biti). Din punctul meu de vedere WinPatrol formeaza o echipa perfecta cu CCleaner si/sau alte aplicatii asemanatoare acesteia si din acest motiv recomand utilizarea ambelor.

   Download WinPatrol


Utilitare PC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.