WinPatrol: Un Windows curat si ordonat pentru o performanta mai buna

Nu trebuie sa fii Bill Gates pentru a stii ca un Windows curat si ordonat ofera o performanta mai buna si din acest motiv  facem tot posibilul pentru a-l mentine in condintii optime pe o perioada de timp cat mai indelungata posibil. WinPatrol este o aplicatie care face parte din acea categorie de utilitare pe care le consideram aliate de nadejde in lupta noastra continua dusa impotriva efectelor neplacute, generate de degradarea inevitabila a acestui sistem de operare, ce ne poate oferi totul sau nimic, in functie de starea in care se afla:

1-WinPatrol Un Windows curat si ordonatCu WinPatrol putem curata temporarele, decide care sunt aplicatiile care pornesc odata cu Windows-ul si/sau intarzia pornirea lor pentru a evita colapsarea memoriei si a procesorului, in timpul pornirii calculatorului. Pe langa aceste actiuni precum si acele procese de mentenanta intalnite la majoritatea aplicatiilor de acest gen, cu WinPatrol putem:

  • monitoriza serviciile active ce ruleaza sub Windows.
  • vizualiza sarcinile programate.
  • elimina plugin-uri instalate in Internet Explorer (functie extrem de utila pentru acele cazuri in care browserul nu poate fi rulat datorita unei erori ai unui addon).
  • vizualiza fisierele ascunse.
  • arunca o privire peste ultimele aplicatii utilizate.
  • elimina cookies.
  • cunoaste cu ce aplicatii se deschid diversele tipuri de fisiere existente in calculator.
  • multe altele…

WinPatrol este o aplicatie gratuita (Exista si o versiune PRO care costa 30$ si care, spre diferenta de cea gratuita, dispune de optiuni ceva mai complete) compatibila cu Window XP, Vista si Windows 7 (32 si 64 biti). Din punctul meu de vedere WinPatrol formeaza o echipa perfecta cu CCleaner si/sau alte aplicatii asemanatoare acesteia si din acest motiv recomand utilizarea ambelor.

   Download WinPatrol


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.