Cititor PDF gratuit compatibil cu Windows 7

SumatraPDF este un instrument util care oferă posibilitatea să vizualizați documente în format PDF, CHM, DjVu și XPS, precum și cărți de benzi desenate. Interfața programului constă într-o fereastră în care navigarea se face foarte simplu, deschiderea unui fișier făcându-se prin selectarea opțiunii Open, în tab-ul File, sau prin efectul drag&drop.

Programul suportă rularea sa în multiple instanțe, opțiune utilă în cazul comparării documentelor. Astfel, puteți vizualiza proprietățile documentului PDF, calea spre el, numărul de pagini, dimensiunea paginii, schimba modul de vizualizare în tip carte, prezentare, ecran complet, etc.

SumatraPDF - cititor de documente PDF

În plus, aveți posibilitatea să rotiți pagina afișată la stânga sau la dreapta, mărirea sau micșorarea (zoom in/out) rezoluției de afișare a paginii, precum și opțiunea de a crea o listă favorită. SumatraPDF suportă executarea sa în linie de comandă, utilizarea funcției de căutare pentru o utilizare cât mai facilă, comenzi rapide prin utilizarea tastaturii și multe altele.

În meniul Opțiuni, puteți selecta aspectul implicit și zoom, dezactivarea opțiunilor de afișare a barei laterale de marcaje, memorarea setărilor curente pentru fiecare document, actualizări.

Deoarece SumatraPDF oferă toate elementele necesare pentru simpla vizionare a documentelor PDF folosind o mică parte din resursele sistemului, este un instrument ideal pe care îl recomand tuturor. În plus, acesta face echipă foarte bună cu programul de transformat documente PDF în Word, Free PDF to Word Doc Converter.

SumatraPDF este compatibil cu orice versiune de Windows, indiferent de arhitectura sa.

         Download Sumatra PDF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.