Messenger pentru Facebook

Să ai un messenger pentru Facebook nu strică nici în condițiile în care cunoscutul portal de socializare iți permite să stai la chat cu prietenii chiar din Internet Browser-ul cu care-ți accesezi profilul. Și în ciuda faptului că sunt multe aplicații care, printre altele, iți permit să schimbi mesaje instant cu prietenii de pe Facebook mie îmi place unul special creat în acest scop FacebookDiscovery:

1-Messenger-pentru-FacebookCu FacebookDiscovery ai acces la profilul tău de Facebook și ești notificat imediat ce primești un mesaj nou, o nouă cerere de prietenie, o invitație la un anumit joc ori grup, etc., fără a fi nevoit să utilizezi browserul. Funcționarea sa asemănătoare cu cea a Yahoo! Messenger schimbă radical modul în care „vedeam” până acum aceasta rețea de socializare despre care au auzit chiar și acele persoane ce nu folosesc Internetul.

Și fiindcă folosind FacebookDiscovery poți modifica mesajul de stare, poți apela la aceste simboluri Unicode, răspândite prin Internet sub numele de Simboluri HI5, pentru a-ți decora statusul și impresiona amicii virtuali.

Cum se folosește acest messenger pentru Facebook?

FacebookDiscovery afișează în fereastra sa principală o listă ce conține doar amicii conectați. Cu un click pe numele unuia dintre prietenii tăi se va deschide fereastra de chat în care, în loc de avatare, vor fi afișate pozele de profil al fiecăruia dintre voi. În rest, funcționarea sa este, așa cum ți-am spus deja, aproape identică cu cea a clientului de instant messaging al Yahoo!

FacebookDiscovery funcționează în orice sistem de operare Windows superior a XP și dispune de căte o versiune special creată pentru arhitecturi de 32 si 64 biți.

Download FacebookDiscovery

4 Comentarii

  1. Eu flosesc trillian 5 beta. E foarte bun, stau pe yahoo mess+mail, gtalk+gmail, msn messenger + mail, facebook chat + mesaje, twitter

    1. fiindca nu prea am obiceiul sa stau pe alt chat decat pe cel de facebook, trilian mi-e mai mult inutil decat inutil. Oricum, prefer alte alternative. Dar nah, sa nu se inteleaga ca spun ca Trilian nu e un program foarte bun pentru a gestiona mai multe conturi de instant messaging.

  2. Imi spune si mie cineva, de ce atunci cand vreau sa ma loghez, dupa ce imi scriu mail si password, imi da aceasta eroare: Logging into Facebook failed. Post form ID si null. ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.