Microsoft ataca oficial OpenOffice.org folosind argumente…

Microsoft ataca oficial OpenOffice.org intr-un video creat cel mai probabil de „The anti-Linux Team„. Nu spun ca Microsfot Office nu-i mai bun decat OpenOffice.org. Ideea e ca OpenOffice.org a fost creat pentru acele persoane care nu-si permit sa plateasca o licenta Microsoft Office si din teama ori din respect pentru compania producatoare nu apeleaza la The Pirate Bay pentru a o descarca si activa mai tarziu, folosind una din miile de aplicatii special create pentru asta.

A, si-a dat seama Microsoft ca OpenOffice.org chiar reprezinta o amenintare ? De ce acum ? De ce nu a vrut sa deschida ochii si sa ofere un pachet gratuit inferior din punct de vedere al instrumentelor si caracteristicilor inainte ca SUN sa faca primul pas ? Raspunsul poate fi doar unul si sunt sigur ca il cunoastem cu totii. In fine, iar ma agit ca sifonul fara sa accept sa inteleg ca e imposibil sa te lupti cu morile de vant. Oricum dupa ce vizionati video-ul ar fi interesant sa va dati cu parerea…

E imposibil sa vezi un astfel de video utilizat de mai marii din Redmond pentru a-si promova suita si inca sa te mai intrebi de ce Microsoft Romania a lansat campania „Za”.

Detalii | The NewYork Times / Computerworld

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.