Program de inscriptionat filme cu subtitrari pe DVD

AVStoDVD este un program de inscriptionat filme pe DVD cu subtitrari despre care nu cred ca v-am vorbit pana acum insa astazi am decis sa o fac deoarece tot mai multe persoane imi scriu pentru a-mi cere o astfel de aplicatie gratuita. De ce am ales AVStoDVD ? Deoarece este unul din cele mai complete programe de acest fel care dispune de o interfata ingrijita si interactiva special gandita pentru persoane care au de-a face pentru prima data in viata cu un astfel de soft.

cum se face un DVD / CD cu subtitrare

Daca stau sa ma gandesc mai bine imi dau seama ca nu pot spune despre AVStoDVD ca este „un program” deoarece include o serie de utilitare ce formeaza o completa suita de editare si procesare a fisierelor video. Totusi, inainte de a continua haideti sa-i cunoastem principalele caracteristici:

  • Include un editor audio si video numit AviSynth
  • Codificare video: QuEnc/HCenc/ReJig/FFmpeg
  • Codificare audio: QuEnc/FFmpeg/Aften/Wavi
  • Include SubtitlesCreator ce ne permite integrarea subtitrarilor.
  • Include MuxMan/BatchMux pentru a ne permite extragerea filmelor de pe DVD-uri originale.
  • Creeaza si inscriptioneaza imagini de disc tip ISO.
  • Include un editor si creator de meniuri de redare.
  • Este compatibil cu cele mai raspandite formate video.
  • Poate inscriptiona piste (audio/video) multiple pe DVD.

In concluzie, AVStoDVD este un program excelent pentru a inscriptiona filmele descarcate de pe Internet pe DVD pentru a le putea viziona in conditii optime pe sistemul Home Cinema. Este compatibil cu Windows 7, Vista si Windows XP. Interfata sa este in totalitate in limba engleza dar nu cred ca acest aspect reprezinta o problema.

Atunci cand vei rula executabilul, installer-ul te va ghida pentru a instala pe rand toate utilitarele  ce-i apartin. Bineinteles ca nu esti obligat sa le instalezi pe toate si din acest motiv iti recomand ca atunci cand vezi ca ti se propune instalarea unui utilitar nedorit, sa-i indici asistentului ca n-ai nevoie de el (butonul Cancel).

  Download AVStoDVD

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.