MiniTool Power Data Recovery 7.0 (Giveaway & Scurt Review)

MiniTool Power Data Recovery poate fi considerat deja un program de-al casei, iar asta deoarece despre acest soft de recuperare a datelor șterse ori pierdute, a fișierelor de pe CD-uri și DVD-uri, precum și a partițiilor pierdute sau corupte, am scris mai mult de un articol pe site. În această ocazie îl luăm în vizor pentru a vă prezenta noutățile celei de-a 7 versiuni a sale, dar și pentru a vă oferi posibilitatea de a obține una dintre cele 10 licențe de activare a versiunii complete.

MiniTool Power Data Recovery

În noua versiune veți observa că interfața programului a fost supusă unui facelift binevenit și care ne duce cu gândul la dalele meniului Start al Windows 10. Diferențe vizuale sunt ca de la cer la pământ între MiniTool Power Data Recovery 7.0 și versiunea precedentă, iar rezultatul mai puțin plăcut e că odată cu modificările aduse interfeței grafice a fost schimbată și locația butoanelor.

Numele uneltelor și al butoanelor au rămas neschimbate, prin urmare, mai ales dacă știați și foloseați versiunea anterioară, veți putea folosi programul ghidați de un review pentru o versiune mai veche și vă veți obișnui foarte rapid cu noua interfață.

De exemplu, pentru a recupera fișiere șterse ori pierdute în urma unei mutări de date nereușite, faceți mai întâi click pe dala Digital Media Recovery din fereastra Home a programului.

La pasul următor va trebui să selectați Hard Disk-ul sau partiția pe care se aflau fișetele înainte de ștergerea sau pierderea lor, apoi să apăsați butonul Full Scan pentru a efectua o scanare completă a locației selectate în scopul descoperirii tuturor fișierelor șterse din aceasta.

setari recuperare documente sterse

În schimb, dacă doriți să recuperați un tip de fișiere anume, după selectarea Hard Disk-ului sau a partiției faceți click pe butonul Settings.

Se va deschide o nouă fereastră, Advanced settings, în care veți putea selecta tipurile fișierelor pe care doriți să le recuperați cu MiniTool Power Data Recovery.

tipuri de fisiere pentru recuperare

După selectarea tuturor tipurilor de fișiere pe care doriți să le recuperați apăsați butonul OK și, reîntorși la panoul de scanare, apăsați butonul Full Scan.

Programul va începe scanarea Hard Disk-ului, operație a cărei durată poate varia de la caz la caz în funcție de capacitatea dispozitivului de stocare și a cantității datelor care s-au perindat prin acesta de-a lungul timpului.

se efectueaza scanarea Hard Disk-ului

La finalizarea scanării va fi afișat un raport în cadrul căruia veți putea previzualiza fișierele identificate și le veți putea alege pe cele pe care doriți să le restaurați.

raport scanare finalizat

Dacă ați folosit versiuni anterioare ale MiniTool Power Data Recovery, în noua versiune veți remarca și alte noutăți decât cele vizuale, programul devenind ceva mai rapid la efectuarea scanărilor și a restaurării fișierelor.

Rămâne senzația de program bine făcut, de instrument pentru specialiști accesibil și la îndemâna tuturor, iar asta nu poate fi altceva decât un lucru bun.

Cum puteți obține una dintre cele 10 licențe…

Împreună cu MiniTool Solution Ltd., dezvoltatorul programului, vă oferim posibilitatea de a intra în posesia uneia dintre cele 10 chei de activare pe care le-am pregătit pentru urmăritorii fideli ai site-ului. Dacă sunteți interesați și doriți o licență de activare pe viață care include și update-uri răspundeți corect la următoarele întrebări:

 • Ce putem face cu MiniTool Power Data Recovery?
 • Ce cantitate de date poate fi recuperată cu versiunea gratuită a programului?

Dacă vreți mai multe șanse, deși nu reprezintă un criteriu de participare, ne puteți da și un motiv pentru care considerați că aveți nevoie de acest program mai mult decât ceilalți interesați de el.

Așteptăm răspunsurile dumneavoastră  până pe 29 august 2015 inclusiv. Nu există tragere la sorți, pur și simplu vor fi răsplătite cele mai bune 10 răspunsuri!

Actualizare în 01.09.2015: Licențele au fost trimise prin email tuturor celor selectați! Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Diverse

16 Comentarii

 1. 1. Cu MiniTool Power Data Recovery putem recuperara date șterse ori pierdute, fișiere de pe CD-uri și DVD-uri, precum și partiții pierdute sau corupte.
  2.Cantitatea de date ce poate fi recuperată cu versiunea gratuită a programului este de 1GB.
  3.Multumesc.Sunteti preferatii mei.

 2. 1.recuperarea datelor șterse ori pierdute, a fișierelor de pe CD-uri și DVD-uri, precum și a partițiilor pierdute sau corupte,
  2.în funcție de capacitatea dispozitivului de stocare și a cantității datelor

 3. 1.Cu MiniTool Power Data Recovery poti recupera orice tip de fisier sters sua pierdut.
  2. Cred daca ai licenta la acest program cantitatea nu conteaza pentru recuperare. O seara buna va doresc.

 4. Cu MiniTool Power Data Recovery putem recupera date sterse sau pierdute, a fisierelor de pe CD si DVD, precum si a partitiilor pierdute sau corupte.
  In versiunea gratuita se pot recupera maxim 1GB de date.

 5. 1. Cu MiniTool Power Data Recovery poti recupera datele șterse ori pierdute, fișiere de pe CD-uri și DVD-uri, precum și partiții pierdute.
  2. Cantitatea de date recuperate in versiunea gratuita este de 1Gb.

  O zi buna si sa aveti cat mai multe articole interesante.

 6. 1 Recuperează datele de pe hard disk şi dispozitive RAID.
  2 Suporta, de asemenea, recuperarea datelelor de pe CD, DVD disc, card de memorie, memory stick, si unitate flash.
  3 Ediția gratuita permite recuperarea doar 1 GB de date.
  4 Interfata simpla bazata pe icoane.
  5 Are buton de file preview pentru selectarea fisierelor recuperate.
  6 Functioneaza pe toate sistemele de operare Windows.
  7 Varianta botabila este foarte folositoare.
  8 Unul dintre cele mai bune programe de recuperat cu o interfata moderna, placuta si utila. :)

 7. 1. Folosind aplicația MiniTool Power Data Recovery se pot recupera date care au fost șterse ori pierdute, fișiere de pe CD-uri/DVD-uri, dar și partiții corupte ori pierdute.

  2. Cu varianta gratuită a programului menționat se poate recupera maxim 1GB de date.

  3. Nu se știe niciodată cum un hard extern se poate arde și poți pierde date obținute după luni de muncă (realitatea spune clar asta).

 8. Ce putem face cu MiniTool Power Data Recovery?
  Putem recupera datele șterse ori pierdute, fișierele de pe CD-uri, DVD-uri, memory stick-uri, memory card-uri, precum și partițiile pierdute sau corupte.
  Ce cantitate de date poate fi recuperată cu versiunea gratuită a programului?
  Versiunea gratuită a programului poate recupera doar 1 GB de date.

 9. 1. Cu MiniTool Power Data Recovery putem recupera date șterse ori pierdute, fișiere de pe CD-uri și DVD-uri, precum și partiții pierdute sau corupte.
  2. Cu versiunea gratuită a programului se pot recupera doar 1 GB de date.

 10. Buna ziua,cu ajutorul softului se pot recupera fisiere sterse sau pierdute de pe cd,dvd,partitii pierdute sau corupte.Cantitatea de date ce poate fi recuperată cu versiunea gratuită a programului este de 1GB.

 11. 1. Recuperare a datelor șterse ori pierdute de pe: hard drive, external disk,USB drive,RAID
  digital camera,music player,memory card/stick,CF/SD Card,camcorder,floppy drive, pen drive, micro card, SSD, other storage media…
  2. Cantitatea de date ce poate fi recuperată cu versiunea gratuita a programului este de 1GB.
  3. As dori sa recuperez un dvd de la nunta.
  Multumesc.

 12. 1. Folosing programul MiniTool Power Data Recovery putem recupera datele sterse ori pierdute, fisiere de pe CD-uri si DVD-uri, partitii pierdute sau corupte.
  2. Cantitatea de date ce poate fi recuperata cu versiunea free a programului este de 1GB.
  3. Am un DVD cu imagini/video-uri ce contin momentele petrecute cu familia. Am mai incercat alte programe dar n-am putut sa vizualizez imaginile/video-urile fiindca imi spuneau ca-s corupte. Sper ca MiniTool Power Data Recovery va fi folositor!

 13. > Un instrument foarte util in recuperarea datelor sterse sau pierdute de pe suporturi precum CD, DVD precum si de pe HDD-uri in care partitiile au fost pierdute sau contin bad clusteri.
  > Cantitatea de date ce poate fi recuperata cu versiunea free a programului este de 1 Gb.

 14. 1. Cu MiniTool Power Data Recovery putem recupera date șterse ori pierdute, fișiere de pe CD-uri și DVD-uri, precum și partiții pierdute sau corupte.
  2. Cantitatea de date ce poate fi recuperată cu versiunea gratuita a programului este de 1GB.

 15. 1.Recuperare date (pierdute , sterse , formatate , corupte ) de pe hard disk (intern sau extern),USBdrive,RAIDdigitalcameramusicplayermemorycard/stick,CF/SDCard,camcorder,floppy drive, pen drive, micro card, SSD si alte medii de stocare ( recuperare date de pe CD sau DVD , recuperare date Media – foto , video , muzica ).
  2. Cu versiunea gratuita a programului poate fi recuperat 1GB de date.
  3. Am un Computer pe care aveam instalat Windows 7 si am vrut sa instalez in dual DEEPIN O.S. , nu am fost atent si mi-a formatat ambele partitii ( C si D ) si astfel am pierdut absolut tot ce aveam in computer . L-am lasat asa cu gandul ca poate , cine stie , vreodata am posibilitatea sa recuperez partitia D ( aprox. 300 GB ). Sper sa am acum aceasta posibilitate.
  Toate cele bune tuturor !

 16. Nu stiu cum se comporta la recuperare date, dar la recuperarea unei partitii, nu poate sa o faca decat daca sterge partitia din fata. Exemplu: vrei sa recuperezi partitia: „E”, iti sterge partitia: „D”. Si tot asa. este o tampenie de program! Recomand AOMEI, excelent!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.