Monitorizare lățime de bandă și raport de utilizare cu NetWorx

Supravegherea activităților în rețea și monitorizarea conexiunilor la Internet sunt sarcini care pot fi realizate cu instrumente specializate. Aceste sarcini sunt de obicei executate de către administratorii de sistem, dar orice utilizator are această posibilitate cu ajutorul programului NetWorx. Programul este util în monitorizarea unor parametri ca viteza de conectare, utilizarea lățimii de bandă și testarea rețelei în sine. Cu o interfață ușor de utilizat, care are toate caracteristicile bine organizate și accesibile cu eforturi minime, programul se adresează tuturor utilizatorilor. După instalarea sa, NetWorx se va poziționa în zona de notificare, unde poate fi accesat prin click dreapta pe iconiță.

Monitorizare latime de banda cu NetWorx

Caracteristicile sale reprezentate prin grafice în culori personalizabile, permit vizualizarea vitezei de conectare, transferul de date la cota maximă, medie și minimă.

Speed Meter NetWorx

Tot din zona de notificare poate fi accesată interfața panoului de control al rapoartelor de folosință pe zile, pe săptămână, sau chiar rata orară. respectivele date se pot salva (Backup) într-un fișier .XML, cu posibilitatea de restaurare ulterioară. Aceste rapoarte pot fi generate pentru toți utilizatorii, sau pentru cel specificat.

Raport de utilizare - NetWorx

O caracteristică foarte utilă este abilitatea de a detecta orice activitate suspectă în rețea, care poate proveni de la tentative de hacking sau activitate a virușilor. Dacă există mai multe interfețe de rețea conectate sau mai multe conexiuni de monitorizat, NetWorx le poate monitoriza pe toate, sau doar pe cele selectate. Există notificări vizuale și sonore utilizabile pentru a obține alerte în cazul în care este detectată o activitate neobișnuită în rețea.

Trace Route NetWorx

În concluzie, NetWorx oferă destul de mult prin caracteristicile sale, ușor de utilizat și poate fi considerat o bună alegere din categoria pe care o reprezintă. Mai mult, este gratuit, deci merită să-l testați! NetWorx dispune, de asemenea, de o versiune portabilă.

Download NetWorx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.