Windows 8.1 RTM și GA disponibil în August

Windows 8.1 RTM (versiunea pentru fabricanții de calculatoarea) va fi disponibilă în August, în aceeași zi sau, cel mult, câteva câteva zile mai târziu, conform Mary Jo Foley, va fi publicată și versiunea GA (versiunea pentru piața de consum), chiar dacă se zvonea inițial că aceasta nu va fi disponibilă mai devreme de luna Octombrie.

Windows 8.1 RTM in August

Așadar, se pare că Microsoft se grăbește pentru ca înainte de sfârșitul lunii August să putem instala Windows 8.1 în calculatoarele noastre, fără a experimenta niciun fel de probleme de compatibilitate, așa cum se întâmplă actualmente.

3 Comentarii

  1. Eu am Windows 8 Enterprise instalat pe hhd extern. Pina cind mai pot folosi W8 Enterprise si daca windows to go apare in noul W. Merge foarte bine pe hhd extern si vreau sa il am instalat permanent acolo ( e usor de transportat si se ataseaza la orice computer sau laptop )

  2. Dar o sa apara link-uri de download si separat la windows 8.1 nu-i asa? :) Link-uri originale sau din surse sigure si o sa le pui si tu aici daca sau cand vor aparea nu? Adica se va putea lua si separat de pe net, nu doar din windows store sau doar sa facem actualizare. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.