Navigare incognito pe Internet: RiccoVPN

Sunt multe programe care ne pot ascunde identitatea atunci când navigăm pe net, însă majoritatea sunt comerciale. RiccoVPN, programul pe care am să-l prezint mai jos reușește foarte bine acest lucru, ba mai mult, nu numai că ne schimbă IP-ul și locația, dar face aceasta automat, la intervale foarte scurte de timp. Este practic imposibil ca cineva să ne monitorizeze traficul sau să ne afle locația reală. Singurul inconvenient ar fi încărcarea mai lentă a paginilor web, fapt de altfel obișnuit în folosirea programelor de acest gen.

Instalare RiccoVPN

După instalare, un simplu click pe butonul Next ne va pune în fața interfeței programului în care suntem avertizați asupra protecției. Apăsând butonul Connect vom fi protejați în navigarea pe net prin schimbarea locației și a identității noastre. Putem verifica acest lucru accesând site-ul What’s my IP pentru a confirma că IP real precum și locația noastră au fost ascunse.

RiccoVPN - Status

Programul poate fi localizat în System tray, de unde ne putem conecta sau deconecta printr-un singur click. Aceasta este versiunea Free dar există și una comercială (disponibilă în variantă trial de 30 de zile) numită Plus și care dispune de mai multe opțiuni. Programul rulează în toate sistemele de operare Windows, atât pe 32 cât și pe 64 biți.

Download RiccoVPN

2 Comentarii

  1. eu nu reusesc sa-l fac sa functioneze in win 8,l-am trecut pe pro pentru 30 zile imi detecteza cateva probleme dar nu-le corecteaza nici ip nu-l schimba vreo sugestie

    1. Vrei să spui că încerci versiunea PLUS a programului? Ce anume probleme îți detectează? Programul nu este conceput pentru a corecta diverse probleme ale conexiunii la internet. Personal l-am testat în Windows 8 x64 și a funcționat fără probleme, după cum se poate vedea în imagine. Dacă vrei ajutor, trebuie să dai relații mai în amănunt cu privire la problemele întâmpinate. Revin-o cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.