Obține Bitdefender Total Security 2014 gratuit, timp de 6 luni!

Premiate în nenumărate rânduri de AV-TEST Institute, produsele Bitdefender au demonstrat din plin că-și merită locurile ocupate în topul soluțiilor antivirus pentru Windows, așa că nu voi insista pe faptul că o ocazie precum cea din cazul de față, și anume obținerea gratuită a unei licențe de 6 luni pentru Bitdefender Total Security 2014, n-ar trebui trecută cu vederea. Vă voi explica în continuare ce aveți de făcut…

Bitdefender-Total-Security-198-zile

Pentru început, dați click aici și descărcați versiunea în limba germană a antivirusului Bitdefender Total Security 2014 aflată în promoție, apoi instalați-o ghidându-vă după capturile de ecran de mai jos.

Bitdefender Total Security 2014

inregistrarea produsului Bitdefender

Imediat după ce instalarea a fost efectuată, accesați Control Panel » Programs » Uninstall a program. Dați click pe Bitdefender Total Security, apoi apăsați butonul Uninstall, pentru a dezinstala versiunea în limba germană a Bitdefender Total Security 2014; da, trebuie dezinstalată această versiune pentru a o putea instala pe cea în limba română (sau engleză), păstrând cele 6 luni de licență gratuită. Apropo de dezinstalare, vă recomand ca pentru realizarea acesteia să nu apelați la Revo Uninstaller sau alte soluții de dezinstalare asemănătoare.

dezinstalare Bitdefender Total Security

După dezinstalarea Bitdefender Total Security 2014, apăsați butonul Neustart pentru a reporni calculatorul și putea instala versiunea în limba română a antivirusului:

restart dupa dezinstalarea bitdefender total security

După ce calculatorul a pornit, accesați acest link, introduceți adresa de email în singura casetă text disponibilă, apoi apăsați butonul „Descarcă o versiune de evaluare gratuită„, pentru a descărca kitul de instalare al Bitdefender Total Security 2014 în limba română:

Descarca versiunea de proba

După descărcare, instalați Bitdefender Total Security 2014 și începeți să vă bucurați de cele 6 luni de protecție totală gratuită oferite prin această promoție.

Bitdefender Total Security 2014

Bitdefender Total Security 2014 are i interfață elegantă și organizată pe module distinctive, care excelează prin simplitate și un nivel ridicat de personalizare. Utilizatorul începător beneficiază de funcția de pilot automat, ce reglează setările la parametri potriviți, cu scopul de a asigura un sistem de protecție echilibrat.

Bitdefender Total Security 2014 - Scanare sistem

Modulul Antivirus oferă diverse moduri de scanare: scanarea completă a sistemului, scanare personalizată, scanarea elementelor vulnerabile și modul de salvare. Un plus inteligent este modulul Scan Dispatcher module, conceput pentru a efectua scanări complete doar atunci când calculatorul utilizează resurse de sistem scăzute.

Modulul Firewall monitorizează permanent conexiunile de intrare/ieșire la Internet, înlăturând accesul neautorizat la rețeaua proprie wireless.

Bitdefender Total Security 2014 - Firewall

Parental Control permite filtrarea site-urilor potențial periculoase și stabilirea de limite privind accesul la Internet al copiilor. Mesageria instant poate fi, de asemenea, monitorizată, practic, orice conținut poate fi blocat în baza cuvintelor cheie. Protecția rețelelor sociale este asigurată de caracteristica Safego, o caracteristică care monitorizează Twitter și Facebook.

Datele personale pot fi stocate online folosind Safebox, o caracteristică ce facilitează crearea de copii de siguranță a respectivelor date. Nu lipsește secțiunea Tune-Up (Optimizare PC), care cuprinde utilități pentru curățarea registrului și defragmentarea hard disk-ului.

Optimizare PC cu Bitdefender Total Security 2014

Nu pot încheia fără a remarca integrarea caracteristicii Safepay, despre care am scris un articol, caracteristică ce asigură tranzacțiile bancare online la cel mai înalt nivel, prin rularea unui browser minimalist într-un mediu virtual, complet izolat de restul componentelor.

13 Comentarii

  1. Sa spus in articol”GRATUIT TIMP DE 6 LUNI”.Sase luni din momentul activarii sau sase luni incepand de azi 23 septembrie?Eu de exemplu vreau sa-l pun la sfarsitul lunii octombrie cand imi expira un NOD32 varianta 7 Beta.Pot sa-l pun atunci sau nu mai am ce face cu el la data respectiva?Deci pe scurt cand il pot instala asa incat sa beneficiez si de gratuitate?

    1. 6 luni începând din momentul instalării, dar e posibil ca promoția să ia sfârșit în curând, așa că, dacă vrei sa profiți de ea, ar trebui să-l instalezi cât mai curând. Iar părerea mea e că nu merită să pierzi 6 luni pentru una singură…

      1. Scuze.Greseala mea.Dupa ce am scris adresa de email imediat mi-a aparut pe monitor executabilul.Nu trebuia sa-l iau pe acela ci pe cel din casuta de email trimis de ei.Acela care apare imediat dupa ce se scrie adresa de email este tot in germana.Cei care nu stiu se vor trezi ca e tot in germana si nu stiu de ce…adica patesc k mine.L-am instalat a doua oara luand executabilul din e-mail si…SURPRIZA.A MERS.Multumim Cristi pentru articol si pentru”dar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.