Program de organizat fișierele din calculator în funcție de tipul lor

Activitatea zilnică la calculator implică lucrul cu fișiere, documente, foldere, etc. Organizarea acestora rămâne totuși un lucru anevoios, motiv pentru care aceasta este neglijată. File Fisher, un program gratuit, vă poate fi de un real folos, permițând organizarea documentelor foarte simplu, din câteva click-uri de mouse.

program de organizat fisierele din calculator

Portabilitatea programului reprezintă un atu în plus în utilizarea sa, oferind posibilitatea de a fi rulat de pe dispozitive de stocare portabile. Pentru a ușura și mai mult utilizarea sa, File Fisher suportă drag&drop pentru efectuarea operațiunilor de mutare sau copiere.

Interfața programului este destul de simplă, împărțită în două regiuni, cea a directoarelor și cea a extensiilor. După alegerea sursei și a destinației, va trebui specificate extensiile dorite, prin bifarea lor în grupul respectiv. În cazul în care nu găsiți extensia dorită, aveți posibilitatea de a o adăuga în listă, accesând tab-ul Edit în meniul superior.

File Fisher - Adaugare Extensie

Dacă localizarea extensiilor în grupul acestora vi se pare greoaie, puteți să le introduceți manual în câmpul File Types, sau bifând căsuța din grupul extensiilor, Extension Groups. După completarea câmpurilor necesare executării acțiunii, tot ce aveți de făcut este un click pe butonul Start. Acțiunea are loc aproape instantaneu, la finalul căreia vi se oferă posibilitatea vizualizării destinației.

File Fisher - Copiere continut

Cele câteva opțiuni destinate în special utilizatorilor avansați, oferă posibilitatea integrării în meniul contextual, afișarea sau ascunderea ferestrei cu raportul executării acțiunii, precum și arhivarea conținutului selectat (necesită prezența 7-Zip în calculator). Nu lipsește posibilitatea redenumirii sau înlocuirii fișierelor duplicat detectate în timpul operațiunii. Butonul Delete selected vă elimina extensiile selectate în grupul acestora.

File Fisher - Arhivare continut

File Fisher este un program simplu, eficient ce vă poate scăpa de sarcina anevoioasă de selectare manuală a unui tip de fișiere dintr-un grup cu mai multe tipuri de extensii. Programul poate fi rulat în toate versiunile sistemului de operare Windows actuale.

Download | via: addictivetips

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.