Cum poți obține informații despre componentele hardware ale calculatorului

De multe ori avem nevoie de informații exacte despre componentele hardware ale calculatorului nostru și să efectuăm diverse teste. PC Wizard oferă rapoarte cuprinzătoare, foarte detaliate cu privire la componentele prezente pe calculator. Nivelul avansat de analiză hardware are capacitatea de a detecta cele mai noi tehnologii disponibile pe piață. De aceea, este recomandat ca utilitarul să fie actualizat în permanență. După instalare (atenție la ofertă), interfața programului ne afișează principalele componente ale calculatorului.

Informatii despre componentele calculatorului

Informațiile complete descriu placa de baza, chipset, procesor, senzori, memorie video, BIOS, memorie, porturi, SCSI, Twain, dispozitive IDE/SCSI, placa de sunet, de rețea, imprimante, mașini virtuale și securitate .

De asemenea, PC Wizard redă informații esențiale despre sistemul de operare, versiunea Windows, memorii RAM, aplicații Microsoft, etc. Aceste rapoarte pot fi salvate pe categorii ca fișiere în format TXT, HTML, RTF, XML sau JSON.

PC-Wizard Salvarea rapoarte analiza sistem

Poate cea mai semnificativă caracteristică a utilitarului, este capacitatea de a efectua diverse teste cu scopul de a detecta performanței calculatorului. Astfel, aveți posibilitatea de a testa procesorul, memoria RAM, hard disk-ul, CD/DVD-ROM, DirectX și alte componente.

Procesul de testare (benchmark) durează un timp mai îndelungat, solicitând destul de mult sistemul, ceea ce se traduce prin încetinirea funcționării, însă acesta este prețul tipic plătit pentru a afla capacitatea de funcționare a calculatorului.

PC-Wizard Benchmark procesor

PC Wizard, prin caracteristicile oferite, poate rivaliza cu alte aplicații de gen, chiar comerciale, rezultatele benchmark-urilor fiind foarte precise, chiar dacă acestea durează un timp mai îndelungat. Programul suportă toate versiunile procesoarelor Intel, AMD. De asemenea, oferă posibilitatea căutării de actualizări ale driverelor și pentru BIOS, însă nu vă recomand acest lucru, fiind vorba de actualizări generice și oricum se va face doar scanarea și detectarea, restul fiind comercial. PC Wizard poate fi rulat în toate versiunile Windows, inclusiv Windows 8.1.

Download

Analiză

2 Comentarii

  1. In el apar componente chiar daca nu sunt instalate driverele? Aida 64 poate face asta. Softuri ca acesta sunt bune ̶d̶o̶a̶r̶ ̶a̶t̶u̶n̶c̶i̶ cand vrei sa afli ce componenta ai si ce driver trebuie sa iei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.