Optimizare Windows în funcție de recomandările celorlalți utilizatori | SlimCleaner

Când vine vorba de optimizare gândul ne zboară automat la CCleaner și la TuneUp Utilities; corect ?!? Bun! Iar acum vă întreb: „Dacă programele astea două își fac treaba atât de bine, de ce zi de zi apar soluții noi de optimizare?!?” Vă voi da tot eu răspunsul. Fiindcă în timp ce tot mai mulți utilizatori se arată interesați de modalitățile prin care ar putea obține un calculator mai rapid, fără a fi nevoiți să abuzeze prea mult de portofel, realizatorii celor mai cunoscute aplicații de mentenanță dau impresia că se rezumă doar la investigarea noilor posibilități de micșorare a consumului și administrării resurselor, luând ca punct de referință calculatoarele pilot din laborator.

1-slimcleaner

De altfel, acesta este și motivul pentru care mi-a plăcut SlimCleaner; un program de mentenanță și optimizare ce ne ajută să aducem Windows-ul în cea mai bună formă, ajutați de recomandările și rezultatele obținute de către ceilalți utilizatori care au instalat aplicația în sisteme ce nu respectă un șablon anume, așa cum se întâmplă în cazul echipamentelor de test, prezente în laboratoarele creatorilor de software.

2-slimcleaner_windows_tools

E drept că nu utilizez SlimCleaner de foarte multă vreme însă, în cele câteva săptămâni în care am făcut echipă la realizarea procedurilor periodice de mentenanță a calculatorului personal, nu pot spune decât că mi-a lăsat o părere foarte bună și m-a făcut să cred că este unul dintre cele mai simple, practice și eficiente utilitare gratuite de curățare și optimizare.

 Descarcă SlimCleaner

3 Comentarii

    1. Daca stau si ma uit bine la screenshoot-uri,SlimCleaner e mai bun decat CCleaner.De ce?Simplu.Ccleaner doar optimizeaza registrii,curata fisiere temporare,cosul de gunoi,etc.dezinstaleaza si optimizeaza programele care pornesc la start,dar SlimCleaner?Ehe…Asta-i ceva gen Advanced SystemCare Free

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.