Serial Ashampoo WinOptimizer Gratis! Grăbește-te!

Dacă te grăbești, poți obține un serial pentru Ashampoo WinOptimizer 8 Gratis, profitând de campania oficială desfășurată doar astăzi de Ashampoo (mai ai la dispoziție aproximativ 7 ore).

1-ashampoo_winoptimizer_serial
Tot ceea ce trebuie să faci este să vizitezi pagina promoției și să soliciți o licență gratuită pentru a activa și înregistra versiunea completă a aplicației Ashampoo WinOptimizer 8.

 Solicită o licență aici!

16 Comentarii

 1. Pana acum era de 40 de zile, era buna si aia.:D
  acum ca e full, o sa-l reinstalez sa am si eu ceva cu licenta… =]
  mersi de veste! chair nu stiam..
  cat despre program,nu face cine stie ce, dar nici nu incurca..

  1. Singura explicație care îmi trece prin cap e că la back-up s-a inclus pe lângă C, și o altă partiție… cea de recuperare a sistemului, de exemplu (în cazul în care ai cumpărat PC-ul cu Windows 7 instalat).

 2. nu win 7 este instalat de mine.la serviciu,este exact la fel,si din 9gb a facut backup de 4 gb,este logic,si normal ca este pe o alta partitie decat c.
  nu am partitia de 100 de mb am sters,nu sunt chiar un incepator ,dar nu imi explic,de ce.si se vede ca din e imi ia 19 gb ,este clar,de ce se expandeaza asa!!!!!

  1. Păi asta mă întreb și eu; de ce se expandează când ar trebui să se comprime… Nush, ceva nu pare a fi foarte OK acolo ori Windwos Explorer interpretează greșit spațiu total ocupat de Windows; oricum, mie mi se pare că Windows-ul tău ocupă foarte puțin în timp ce în cele 3 pc-uri ale mele depășește 17 GB (doar OS-ul).

 3. pai e ok,pentru mine.dar mai ajut preteni la xp,la instalare.faceam un backup si cand dadea de necaz pac,rezolvam treaba.nu toti au win 7.atat am invatat si eu,sa instalez un xp,win 7,si ma inecai la mal.o sa incerc pe asta din win 7,iar chestia cu cd nu o stiam.stima.te-am deranjat azi destul.stima pentru ceea ce faci.

 4. Mi s-a instalat interfata-este extra-ca si la XP! Multumesc mult!
  O nelamurire:am optat pentru optiunea ‘printare’ ptr.cheia „ashampoo” si nu
  am obtinut decat un titlu si coala goala! Am repetat si…la fel. Deci nu am obtinut cheia dar, cum am spus, mi s-a activat interfata!
  Ce as putea sa mai fac?
  multumesc,
  c.h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.