Optimizarea calculatorului pentru jocuri

Gamerii, cei care îndrăgesc jocurile pe calculator, se pot bucura de un mic utilitar gratuit, GBoost, ce le poate fi de folos atunci când rulează diverse jocuri pe calculator. GBoost optimizează calculatorul pentru rularea jocurilor prin închiderea automată a unor procese și aplicații, câștigând în acest mod resursele suplimentare necesare rulării jocului în parametri superiori.

optimizarea calculatorului pentru jocuri

Este foarte simplu de utilizat, chiar și de un utilizator mai puțin experimentat, deoarece nu are multe opțiuni de configurare, dar necesită conexiune la Internet pentru conectarea la serverele proprii, în scopul de a obține informații actualizate în legătură cu procesele rulate. Acest lucru se va întâmpla la prima rulare și în cazul în care vor fi detectate altele noi, în urma instalării altor programe.

Interfața grafică a programului, destul de arătoasă, afișează principalele detalii despre nivelul procesorului, memoria liberă, numărul de procese și servicii. În partea de jos a interfeței, GBoost oferă acces rapid la programele ce nu sunt necesare atunci când se rulează un joc. Astfel, este recomandată salvarea instanțelor proceselor deschise, înainte de a închide sarcinile de funcționare, pentru a evita pierderea de date importante.

O caracteristică importantă, care este demnă de menționat, este posibilitatea de restaurare a sesiunii închise, opțiune disponibilă în meniul superior, Options » Restore.

restaurare setari

Trebuie precizat că GBoost nu realizează optimizarea permanentă a performanțelor calculatorului, ci doar pe timpul rulării unui joc. Opțiunea de restaurare va aduce calculatorul la setările inițiale. Datorită simplității și funcțiilor oferite, GBoost poate deveni un instrument util iubitorilor de jocuri, indiferent de nivelul de experiență.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.