Personalizează-ți meniul contextual cu Right Click Manger

Deschiderea unui fișier, folder, sau a unui anumit program din calculator, presupune navigarea în locația respectivă. Asta, ca să nu mai amintesc de deschiderea unei anumite pagini web. Right Click Manger, un mic program gratuit, vă oferă posibilitatea de a adăuga orice element din calculator, în meniul contextual din Windows Explorer sau cel al desktop-ului.

Right Click Manger

Interfața simplă a programului, nu va pune probleme nici unui utilizator mai puțin experimentat, având toate opțiunile la vedere. Right Click Manger permite adăugarea oricărui program, folder sau a unei adrese URL în meniul contextual pentru o accesare cât mai rapidă.

Pentru adăugarea unui program în meniul contextual, accesați butonul respectiv din meniul superior, navigați în locația fișierului executabil, opțional îi puteți atribui o pictogramă sugestivă, apoi stabiliți poziția sa în meniul contextual al desktop-ului, sau în toate, inclusiv Windows Explorer. Dacă doriți să ascundeți intrarea respectivă, fiind vizibilă doar la apăsarea tastei Shift, bifați opțiunea respectivă. Denumiți într-un fel oarecare intrarea, apoi o adăugați cu un click pe marele buton inferior. În același fel, procedați și pentru celelalte opțiuni de adăugare a unui folder sau o adresă URL.

adaugare executabil meniu contextual

Următoarea opțiune din meniul superior, vă permite adăugarea unor intrări predefinite ale programului Right Click Manger prin bifarea opțiunii respective și aplicarea sa. Butonul Recycle Bin vă permite eliminarea intrărilor adăugate în meniurile contextuale, dacă acestea nu mai sunt necesare. Tot aici, se pot edita proprietățile intrărilor (iconița, poziția, denumirea, etc.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.