Creează un site gratuit și primește un cadou!

uCozPentru că toamna și-a intrat din ce în ce mai mult în drepturi și vom sta din ce în ce mai mult în fața calculatoarelor, vă propunem un concurs, din partea celor de la uCoz.

Va reamintim, uCoz, platforma lansată în 2005, permite crearea unui website, forum sau blog gratuit și găzduiește în prezent peste 1.2 milioane de website-uri în 15 limbi. Aceasta este cea mai mare platformă din Europa, fiind în top 250 website-uri de pe Internet, conform Alexa, autoritatea de monitorizare în domeniu. Printre avantajele importante oferite la varianta gratuită se numără găzduirea inclusă, spațiul și traficul nelimitat, posibilitatea de atașare a domeniului propriu, precum și controlul complet asupra website-ului creat. Pe lângă realizarea unui website gratuit, sistemul oferă posibilitatea dezvoltării unui Magazin Online cu prețuri ce pornesc de la 1.99$/lună.

Sistemul pune la dispoziție peste 250 de design-uri preinstalate și, dacă vă doriți un alt template, puteți să instalați unul nou, din Magazinul de Șabloane iar suport în dezvoltarea site-ului găsiți și pe Forum-ul oficial în limba română.

Astfel, uCoz, oferă cadou un pachet “Afacere” în valoarea de 5.49$ pentru 30 de zile, tuturor celor care se înregistrează și creează un website gratuit și lasă adresa site-ului creat într-un comentariu, mai jos până Duminică, 6 Octombrie. Pachetul afacere este unul excelent, pentru că vă oferă, pe lângă alte opțiuni, crearea unui Magazin Online complet și testarea potențialului enorm pe care îl are această platformă. Detalii despre avantajele Modulului Magazin Online oferit de platforma uCoz le-am menționat aici.

Iată și un scurt tutorial despre cum se creează website-ul, realizat chiar de către un utilizator uCoz. Succes!

Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.