Recuperare conținut DVD/CD, BluRay, SD-Card, stick USB cu Data Recovery

Dispozitivele portabile (DVD/CD, BluRay, etc) se pot deteriora destul de ușor prin zgâriere, sau chiar datorită vechimii lor. La fel și SD-Card-uri, stick-uri USB, etc, pot deveni cu timpul inutilizabile. Data Recovery, un program gratuit de la cunoscutul dezvoltator Puran Software, oferă posibilitatea de recuperare a datelor de pe orice tip de DVD/CD, BluRay, SD-Card, stick USB.

Recuperare date cu Data Recovery

Singurul lucru de care depinde succesul recuperării este ca sistemul de fișiere al respectivului dispozitiv, să fie intact. Data Recovery folosește un algoritm de scanare bazat pe eliminarea din procesul de recuperare a sectoarelor deteriorate ale discurilor, copiind doar fișierele în stare bună.

De asemenea, programul oferă posibilitatea recuperării individuale a datelor de pe discurile optice sau alte dispozitive portabile, fără a fi nevoie de scanarea sau recuperarea întregului dispozitiv, oferind mai multe nivele ale vitezei de recuperare, după dorință, sau după gradul de deteriorare al conținutului respectiv.

Dacă ați șters ori pierdut de curând fișiere ori documente importante, a căror pierdere permanentă ar putea deteriora relațiile dumneavoastră cu clienții, sau provoca pierderi financiare, pentru recuperarea lor vă recomandăm să apelați la un specialist în recuperări date. Dacă locuiți în România, vă recomandăm să apelați cu încredere la Bit DATA Recovery, care dispune de tehnologie avansată în recuperarea datelor pierdute inclusiv de pe Hard Disk-urile deteriorate. Îi găsiți pe site-ul www.recuperaridate.ro.

Nivel de scanare si recuperare

E important de știu că, cu cât crește viteza de recuperare a datelor, cu atât mai mult scad șansele recuperării în totalitate a datelor. Astfel, dacă Level 1 sare doar un sector, Level 2 va sării 10 sectoare, în continuare, pentru fiecare nivel se dublează numărul de sectoare.

După adăugarea datelor de recuperat în interfața programului și un click pe butonul Recover Data and Copy To, alegeți locația de salvare a datelor recuperate. În funcție de cantitatea datelor, procesul poate dura un timp, însă, lucru foarte bun, nu va solicita resursele calculatorului în mod deosebit.

Date recuperate cu Data Recovery

Data Recovery are un timp de răspuns foarte bun, procesul de scanare și recuperare nu se execută cu erori, iar la final sunteți informați de numărul de fișiere complet copiate, parțial recuperate, sau care nu au putut fi copiate.

Simplu și eficient, programul este o alegere foarte bună în recuperarea datelor de pe DVD/CD, BluRay, SD-Card, stick-uri USB deteriorate, fiind compatibil cu toate versiunile Windows.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.