Program de aflat parola de la Yahoo! Messenger

Un program de aflat parola de la Yahoo! Messenger îți poate fi de foarte mare ajutor atunci când ți-ai uitat parola de acces la acest serviciu de mesagerie instant, iar resetarea parolei prin metoda convențională nu este posibilă. MessenPass este un program de aflat parolele Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger, Google Talk, Trillian, Miranda, Pidgin, Digsby, etc.

program de aflat parola la Yahoo Messenger

Pentru a afla parola de la Yahoo! Messenger cu ajutorul acestui program, acesta trebuie executat într-un calculator din care te-ai mai conectat la contul Yahoo!, și în care clientul de mesagerie a fost configurat pentru autentificare automată. În alte condiții, programul nu-ți va fi de niciun folos având în vedere că acesta doar recuperează parolele din fișierul în care sunt salvate de către programele de mesagerie pe care le admite.

Download MessenPass

4 Comentarii

  1. Bitdefender nu ma lasa sa-l deschid….sa fie ceva in neregula cu acest programel? E infectat, e virusat cumva? De ce Bitdefender nu ma lasa sa-l folosesc?

    1. Asta îți spune chiar BitDefender. Programul nu este virusat, dar face o chestie cărora soluțiilor antivirus nu le prea place, adică afișează parolele de logare pe anumite aplicații, ceea ce nu prea e obișnuit să facă posesorul unui PC. De aici alerta primită de la BitDefender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.