Program de reparat CD-uri și DVD-uri

Marele defect al discurilor optice este sensibilitatea acestora la agenții externi, la zgârieturi sau o inscripționare incorectă. Odată avariat, datele de pe un astfel de disc nu mai pot fi citite de unitatea optică a DVD player-ului, calculatorului sau laptopului.

CD Recovery Toolbox, un program gratuit și ușor de folosit, vă poate ajuta să recuperați conținutul acestor discuri. Programul suportă o largă gamă de tipuri de discuri ca CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray, etc.

Interfață programului constă într-un asistent care vă va ghida în procesul de recuperare, fiind astfel accesibil și unui începător. Pentru început, introduceți discul defect în unitate CD/DVD, apoi rulați programul. CD Recovery Toolbox va detecta unitatea optică cu discul de recuperat. Apăsați butonul Next pentru a continua și cunoaște datele ce pot fi recuperate.

program de reparat cd si dvd

În fereastra următoare, CD Recovery Toolbox va afișa conținutul care poate fi recuperat, urmând să selectați ceea ce doriți să recuperați. Selectați caseta tuturor datelor care vă interesează, apoi dați click pe Save.

date ce pot fi recuperate de pe CD si DVD

E posibil ca în unele cazuri să aveți de-a face cu CD-uri ori DVD-uri atât de zgâriate încât datele să nu poată fi recuperate în totalitate. În astfel de cazuri, înainte de a vă da bătuți, curățați aceste discuri cu puțin miez de banană, așa cum este explicat în video-ul postat în continuare:

httpv://youtu.be/Q1f684-HPBk

Download CD Recovery Toolbox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.