Program de ascultat muzică pe calculator: JetAudio

Nu cred că există utilizator care să nu asculte muzică la calculator. Fie că este vorba de ultimile hituri, fie că este pur și simplu un hobby, muzica este relaxantă pentru oricine. JetAudio Basic, versiunea gratuită, oferă satisfacție totală fiind un manager media complet.

Program de ascultat muzica JetAudio

În afară de conținutul media existent în calculator, JetAudio oferă multe alte posibilități, dintre care menționez căutarea conținutului media direct din interfața sa, pe diverse portaluri evidențiate în secțiunea Music Store, precum și o sumedenie de stații radio online, grupate în categorii de limbă. Însă principala componentă a programului, atipică pentru un astfel de program, este un toolbar elegant din care se poate controla întregul program.

În afară de funcția principală, cea de redare media, JetAudio oferă posibilitatea înregistrării sunetului de la microfon, sau alte surse. De asemenea, nu lipsesc funcțiile de ripuire, inscripționare a DVD/CD-urilor. Ca programul să fie complet, dispune de un convertor audio-video integrat.

Media player-ul integrat poate reda o mulțime de formate media ca WAV, WMA, MP3, OGG, MID, KAR, M3U, PLS, MOD, S3M, MPC, FLAC, AVI, WMV, ASF, MPG, OGM, MKV, etc.

Egalizatorul grafic din partea superioară a interfeței JetAudio permite ajustarea frecvențelor de redare în funcție de tipul conținutului media prin opțiunile presetate sau cele ale utilizatorului.

Într-un cuvânt, JetAudio este un manager media excelent, care va satisface și cele mai exigente gusturi. Practic, este ceea ce se numeste un all-in-one în materia de conținut media. JetAudio este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, atât pe 32-bit, cât și pe 64-bit.

Download JetAudio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.