Programe pentru calculator

Desi pana in momentul de fata am scris in acest blog despre aproximativ 230 de programe utile pentru calculator m-am gandit ca ar fi bine sa va cer si voua parerea referitor la programele ce le voi prezenta pe viitor, asa ca profit de ocazie pentru a va cere ajutorul.

Programe pentru calculator

Voi imi lasati un comentariu la acest articol in care imi indicati ce anume trebuie sa faca acel program in calculator, eu caut, testez si va propun cel mai bun program cu care veti putea realiza procesul dorit in timp minim, in functie de posibilitati si preferinte.

Spuneti-mi de ce programe aveti nevoie !!!

Bineinteles ca programele recomandate vor fi gratuite si compatibile cu toate sistemele de operare Windows, pentru a nu va complica si mai mult „misiunea” de localizare si instalare a acestora. Toate programele vor fi publicate in categoria „Programe”.

Hai! Spune-mi de ce program ai nevoie !

21 Comentarii

  1. exista un prg care iti schimba vocea in timp ce tu vorbest la microfon.acest prg in meniu are tot feluri de tipuri de vocii.eu inca nu l.am gasit dar stiu sigur ca exista.ms(nice sit)

  2. exista un prg care iti schimba vocea in timp ce tu vorbest la microfon.acest prg in meniu are tot feluri de tipuri de vocii.eu inca nu l.am gasit dar stiu sigur ca exista.ms(nice sit)

  3. as avea nevoie de un program,sau ceva de genul,prin care sa pot afla ip-ul unui calc…..sunt deranjata de anumite pers,care banuiesc ca e una si aceeasi,dar nu pot dovedi….daca exista asa ceva,as fi f interesata sa aflu!multumesc anticipat!!!

  4. as avea nevoie de un program,sau ceva de genul,prin care sa pot afla ip-ul unui calc…..sunt deranjata de anumite pers,care banuiesc ca e una si aceeasi,dar nu pot dovedi….daca exista asa ceva,as fi f interesata sa aflu!multumesc anticipat!!!

  5. M-ar interesa un videotutorial despre programul SCREENPRESSO (Capturi de Ecran).L-am descarcat dar nu stiu cum s-al setez si s-al folosesc.Multumesc!

  6. Cum pot folosi programul Win Tools (curatare calculator) fara sa il cumpar?
    Sau alt program gratuit care curata calculatorul
    Multumersc George

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.