Program de modificat vocea

Acesta este cu siguranță cel mai bun program de modificat vocea dintre toate programele de acest gen pe care le-am probat până acum. De ce sunt atât de sigur ?!? Priviți video-ul de mai jos și îmi veți înțelege motivele.

Cu AV Voice Changer Software Diamond putem aplica un număr impresionant de efecte preconfigurate pentru a ne modifica vocea astfel încât interlocutorul nostru să nu își poată da seama cu cine vorbește. În plus, putem adăuga diverse sunete ambientale pe fundal pentru a face persoana cu care vorbim să creadă că suntem în orice alt loc decât cel în care ne aflăm.

program de modificat vocea

Partea mai puțin bună este că programul costă 99$ însă putem beneficia de o versiune de probă pe timp nelimitat folosind codul de activare pe care îl putem obține gratuit dacă facem click pe link-ul [ Click here to get you Activation Code] afișat deasupra casetei unde va trebui să-l introducem după ce intrăm în posesia lui.

Download

Ultima actualizare: Iunie, 2014

41 Comentarii

  1. as avea si eu o intrebare.daca inregistrez un videoclip unde canta o persoana impreuna cu un instrumentist as putea sa fac sa se auda doar instrumentul.fara cantaret?

    1. Teoretic se poate, practic e multa bătaie de cap și nu ajungi niciodată la un rezultat satisfăcător; întotdeauna se va auzi ceva pe fundal. Știu fiindcă am încercat și eu de câteva ori să fac asta…

  2. ok am luat programu dar nu stiu cum sa fac sa ma auda cu alta voce…de exemplu pe teamspeak…eu stiu sa reglez vocea acolo in program dar cum o pun in aplicare …te rog daca ma poti ajuta

  3. Salut se poate aranza vocea intr-o melodie am nevoie de un program neaparat
    care se poate aranja vocea in melodie am pe cineva care face niste melodi si trebui aranjata putin vocea se poate.

    MULTUMESC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.