Program de optimizare al sistemului de operare Windows – Warp Speed PC Tune-up

Instalarea, apoi dezinstalarea programelor din calculator după testare, lasă destule urme. Dacă cele sub formă de fișiere, foldere le putem identifica și șterge relaativ ușor, nu același lucru putem spune și despre registrul Windows. Deci, periodic, ar fi o bună idee de a scana, curăța și optimiza registrul Windows. Warp Speed PC Tune-up este un program gratuit, simplu de utilizat de către orice tip de utilizator, oferind multiple caracteristici de optimizare a sistemului de operare Windows.

1-Warp Speed PC Tune-up-interfata

Nu vă lăsați înselați de cei 280KB ai executabilului de instalare, pe cât de mic este, pe atât de multe caracteristici are de oferit, fiind destul de eficient și în alte compartimente Windows.

Interfața sa este foarte simplă, opțiunea Speed PC va începe o scanare a mai multor locații ale sistemului de operare sub forma unui asistent care vă va ghida prin întregul proces de optimizare. Astfel, veți avea lista programelor din Startup unde puteți decide de care aveți nevoie, sau nu, debifându-le. Urmează opțiunile de ștergere a fișierelor temporare ale navigării pe Internet, apoi scanarea registrului Windows de intrări invalide, scanare ce poate dura ceva mai mult.

2-Warp Speed PC Tune-up-rezultate-optimizare

Din etapele optimizării nu lipsește nici opțiunea de defragmentare a hard disk-ului. La final veți avea rezultatele tuturor acestor etape. După procesul de optimizare, Warp Speed PC Tune-up vă mai oferă posibilitatea actualizării indicelui de performanță al calculatorului. Opțiunea What’s this? vă va deschide o pagină web unde veți afla ce reprezintă acest indice.

Optimizarea fiind realizată, puteți testa funcționalitatea calculatorului în noii parametri. În cazul în care ceva nu funcționează pe placul vostru, funcția Restore va restaura sistemul de operare la starea inițială. Deci, îl puteți testa fără reticențe!

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.