Program de modificat / schimbat vocea în timp real pentru înregistrări sau convorbiri VoIP (Skype, Facebook, etc.)

Un program de modificat / schimbat vocea, mai ales unul care face acest lucru în timp real, vă poate fi util pentru a da o notă hazlie convorbirilor realizate prin intermediu programelor VoIP precum Skype, Yahoo! Messenger, Facebook sau JustVoip. Programul despre care vă voi vorbi în continuare, Voxal Voice Changer face acest lucru și mai mult, permite adăugarea unei game largi de efecte pentru înregistrările dumneavoastră realizate cu alte programe sau dispozitive.

program-de-modificat-schimbat-vocea

Voxal Voice Changer poate fi obținut și utilizat gratuit dacă nu va fi utilizat în scopuri comerciale și este compatibil cu cele mai utilizate versiuni ale sistemului de operare Windows, inclusiv Windows XP și Windows Vista. Utilizarea sa este simplă și se rezumă la selectarea tipului de voce dorit, opțiune la alegerea dumneavoastră în panoul din partea stângă, urmată de apăsarea butonului Preview.

Pentru a asculta vocea modificată cu ajutorul său apăsați butonul preview. Dacă doriți ca vocea să vă fie modificată în timp real pe durata unei convorbiri VoIP sau a unei înregistrări realizate cu orice altă aplicație, deschideți programul, alegeți efectul dorit și începeți să vorbiți lăsând programul să ruleze în fundal. Nu apăsați butonul Preview deoarece se va produce un ecou enervant care nu va face altceva decât să vă distragă atenția.

După cum am menționat și în rândurile de mai sus, Voxal Voice Changer permite și procesarea înregistrărilor prin importarea fișierelor acestora. Dacă doriți să modificați vocea avută în oricare dintre acestea, deschideți programul, selectați efectul dorit și apăsați butonul Process.

procesare voce inregistrata

Se va deschide o fereastră a Windows Explorer în care vi se va cere să selectați înregistrarea. După selectare, fereastra Windows Explorer va părea că face refresh. Ei bine, nu este un refresh! Dacă veți fi atenți, veți vedea că numele acesteia s-a schimbat în Save Sound File.

salvare voce modificata

Cu alte cuvinte, dacă nu sunteți atenți vă expuneți riscului de a selecta în ambele ferestre același fișier audio și prin urmare, fișierul original reprezentând înregistrarea va fi rescris, acesta pierzându-se pentru totdeauna! Așadar acordați atenție acestui pas și dați fișierului nou ce va fi creat un nume diferit de cel al originalului pentru a evita rescrierea.

După selectarea înregistrării, programul va începe procesarea sa și va modifica vocea în funcție de filtrul activ. După ce noul fișier a fost generat, îl veți putea reda cu programul de ascultat muzică disponibil în computerul dumneavoastră.

O altă caracteristică interesantă a programului este posibilitatea creării de filtre personalizate, acțiune pe care o puteți duce la bun sfârșit cu ajutorul butonului New, aflat în bara superioară a interfeței. Acest buton, odată apăsat, va deschide o nouă fereastră care vă va cere să introduceți un nume nou pentru efectul pe care îl veți crea.

nume pentru efectul ce va fi creat

După introducerea numelui și apăsarea butonului OK, o nouă fereastra își va face apariția, dar de această dată oferindu-vă posibilitatea selectării oricăruia dintre efectele generice disponibile de la care doriți să porniți.

După selectarea din lista Voxal Effects a efectului dorit, apăsați butonul Add Effect.

creare efect nou pentru modificarea vocii

Un nou panou își va face apariția. În acesta veți avea la dispoziție câteva funcții utile pentru personalizarea sa. Veți putea alege aici un o setare prestabilită căreia îi veți putea modifica intensitatea și nivelul de amplificare.

degree

Când ați terminat, apăsați iar butonul Add Effect și examinați în panoul principal al programului, mai exact în secțiunea din partea stângă a acesteia, prezența noului efect creat.

După cum veți vedea atunci când îl veți folosi, Voxal Voice Changer nu se compară cu niciunul dintre programele simple dezvoltate spre a deservi schimbarea vocii în timp real sau pornind de la o înregistrare, acesta fiind mult mai complex și bogat în opțiuni.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.