Program de înregistrat videoconferinţele realizate cu Skype, gratis.

Cred că sunteți de acord că Skype este mult deasupra celorlalți clienți VoIP, Yahoo! Messenger, Trillian, Pidgin, Nimbus, etc. Și asta datorită în primul rând calității audio-video a convorbirilor, teleconferințelor efectuate. Și dacă tot am adus vorba de conferințe, în cadrul acestora se dau indicații prețioase care nu trebuiesc pierdute, uitate. Deci trebuiesc reținute în vreun fel anume.

Cel mai simplu mod este înregistrarea acestor convorbiri și stocarea lor în calculator pentru o vizionare ulterioară. Lumea virtuală oferă multe posibilități, respectiv programe care permit acest lucru, însă cel mai simplu mi se pare Free Video Call Recorder for Skype, un program gratuit ce oferă funcția de înregistrare de pe Skype. Mai sunt și alte programe, însă versiunile gratuite, basic. limitează timpul de înregistrare la 15 minute. Interfața programului nu are nevoie de prezentare, aceasta fiind simplă și intuitivă deopotriva.

program de inregistrat videoconferinte skype

Pentru înregistrare, porniți ambele programe, în interfața Free Video Call Recorder alegeți modul de înregistrare, locația unde veți salva fișierul video, apoi apăsați butonul de înregistrare. Oricând aveți posibilitatea de a pauza sau opri înregistrarea din butonul respectiv. Modurile de înregistrare permit înregistrare ambelor părți (picture în picture), doar a celuilalt corespondent, sau doar partea audio.

Opțiunile programului nu necesită modificări, decât dacă doriți să adaptați înregistrarea la diverse rezoluții, semnal audio mono/stereo, etc.

optiuni program inregistrat videoconferinte skype

La instalare programul oferă alte două programe care nu vă sunt necesare pentru înregistrare. Rămâne la latitudinea fiecăruia dacă acceptă sau nu. De asemenea, procesul de instalare include DVDVideoSoft Free Studio un program complet de editare audio-video, dezvoltat de același producător.

 Download

Utilitare PC

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.