Program de creat, copiat, extras și convertit imagini ISO, NRG și CUE

ISO Toolkit este un program gratuit cu care putem crea imagini de disc, extrage conținutul unei astfel de imagini în format ISO, NRG, BIN sau CUE, copia o imagine ISO de pe CD pe DVD și converti imagini ISO, NRG și / sau CUE.

program de inscriptionat cd si dvd

ISO Toolkit dispune doar de o versiune portabilă dar asta nu cred că este un inconvenient; nu utilizăm acest gen de aplicații foarte frecvent. Cât despre principalele caracteristici ale programului trebuiesc neapărat precizate următoarele:

 • Este o bună alternativă la aplicațiile shareware ce permit manipularea imaginilor ISO.
 • Aplicația nu trebuie instalată și drept urmare poate fi utilizată imediat după ce a fost descărcată.
 • Permite crearea de CD-uri și DVD-uri boot-abile.
 • Permite extragerea conținutului imaginilor ISO și NRG.
 • Permite crearea unei clone ISO a CD-urilor și DVD-urilor.
 • Rulează perfect pe orice sistem de operare Windows.

Sper că nu am omis nimic… Oricum, aplicația mi se pare foarte utila așa că o voi adăuga pe stick-ul meu „magic” de care nu mă despart niciodată.

Download

7 Comentarii

 1. Ce parere ai de programul comercial de optimizare ‘Wise PC Engineer’? Include fostele wise registry cleaner pro cu wise disc cleanup pro si multe altele. As vrea sa stiu si parerea ta despre el daca se poate, cu toate ca tu postezi pe blog mai mult programe gratuite si daca rivalizeaza cu alte solutii comerciale ca tuneup utilities, advanced system care pro ori daca ti se pare chiar mai bun. Si inca ceva in afara de asta. 
  Comentariile pe blogul tau, cu greu se pot trimite de pe telefonul mobil si cel putin de pe al meu nu am reusit sa fac asta atunci cand nu eram acasa. Pe alte bloguri se poate trimite fara nicio problema. Numai bine!

  1. Chestia cu comentariile de pe mobil, teoretic ar trebui să se rezolve în următoarele zile; nu depinde de mine ci de disqus. Cât despre program, nu promit că voi scrie ceva cel puțin până săptămâna viitoare.

 2. Trebuia să laşi şi nişte instrucţiuni despre cum se foloseşte acest program !
  Eu vreau să fac un DVD bootabil cu windows . Problema este că acest program conţine foldere şi fişiere pe care nu le pot aduna pe toate într-o imagine ISO. Decît fiecare fişier independent .
  Nu ştiu … E ceva care-mi scapă !?

  1. Nu cred ca exista programe magice.
   Totul tine de preferintele si necesitatile utilizatorilor ori destinatia finala utilitarei unui stick.(util pentru depanari,devirusari etc…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.