Program de curatat si optimizat calculatorul

Glary Utilities este un program gratuit ce combină caracteristici puternice, necesare pentru a gestiona sistemul de operare și de a îmbunătăți în cele din urmă performanțele calculatorului.

Interfața cu utilizatorul este simplă, intuitivă. Organizată în trei tab-uri, vă acordă accesul la statutul actual al programului, funcții de întreținere 1-Click Maintenance și un meniu cu opțiuni.

Glary Utilities Interfata

Secțiunea 1-Click Maintenance oferă posibilitatea configurării Registry Cleaner, repararea comenzilor rapide (shortcuts), manager de startup, curățarea fișierelor temporare, ștergerea istoricului navigației pe Internet și un eliminator de elemente spyware. Dacă selectați toate caracteristicile, Glary Utilities efectuează o scanare rapidă și dezvăluie numărul de probleme, evidențiate în roșu, sub fiecare funcție.

Glary Utilities Optimizare cu un click

Secțiunea Modules oferă posibilitatea de a șterge datele nedorite pentru a elibera spațiu pe disc, repara meniul Start și scurtăturile de pe desktop, dezinstala programe, monitoriza și optimiza memoria liberă, defragmentarea registry Windows, criptarea și decriptarea fișierelor, recuperare fișiere șterse și multe altele.

În plus, puteți accesa unele utilitare importante din Windows , cum ar fi CheckDisk, Disk Defragmenter, System Restore, System File Checker și Windows Backup.

Glary Utilities Instrumente de optimizare

Procesorul și memoria RAM sunt utilizate minimal, dar alte procese pot rula un pic mai lent atunci când Glary Utilities își exercită funcțiile.

Glary Utilities conține toate componentele de care aveți nevoie pentru a menține funcționarea calculatorului în limite normale. Ușor de utilizat, programul este cu siguranță una dintre alegerile de top. Este compatibil cu toate versiunile Windows.

Download Glary Utilities

8 Comentarii

  1. Dragut articol, simpatic site. M-am abonat la el pe mail.
    Insa m-a zgiriat rau de tot in urechi cuvintul „privacitatea”, din fraza „ceacare ne asigura privacitatea si siguranta documentelor”. Eu inteleg ca ai vrut sa traduci din engleza acel „privacy”, dar rezultatul tau nu are legatura deloc cu limba romana si lasa rani in aparatul auditiv. Sugerez mai multa atentie la exprimare.
    Toate cele bune.

  2. eu folosesc pt optimizare tuneUP 2010, pt hard am un UltraDefrag.. pt fisierele temp un CCleaner si pt Memory – am Memory Optimizer.. acest program face cat toate aceastea la un loc .. sau e echivalentu la TuneUp.. ??

  3. Ce îmi place mie la acest program este ca pot amâna pornirea antivirusului din startup cu 30-90-sau120 de secunde. Pentru sistemul meu mai slab este foarte benefic fiindcă pornește mult mai repede, mai ales ca nu îmi fac griji din cauza virușilor pentru ca știu sa ma protejez și fără ajutorul antivirusului. Si pe deasupra mai are și o versiune portabila.

    1. L-am testat cu vreo 6 luni în urma și nu puteam sa întârzii antivirusul, pur și simplu era gri acea opțiune semn ca programul era făcut și pentru cei cu putina experienta care nu prea știu ce e bine sa oprească și ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.