Program de downloadat muzica

Lphant este un program de downloadat muzică pe care l-am descoperit cu ani buni în urmă și la care apelam ori de câte ori celelalte programe asemănătoare pe care le foloseam nu reușeau să localizeze melodia pe care doream să o downloadez; e drept că odată cu trecerea timpului au apărut aplicații mult mai bune și am cam uitat de el. Și fiindcă tot veni vorba de alternative mai bune, profit de ocazie pentru a vă recomanda să aruncați o privire peste cele prezentate în articolul special „program de descărcat muzică„.

Chiar și așa, Lphant încă rămâne un program de downloadare suficient de bun pentru a merita să-l cunoaștem și drept urmare, asta vom face în continuare.

1-program_de_downloadat_muzicaAsemănările dintre Lphant și iMesh nu se rezumă doar la interfață, în realitate, sunt unul și același program; singura diferență ?!? Numele! Nimic mai mult! Iar asta nu vrea să spună altceva decât că că și cu Lphant vom putea descărca filme, jocuri sau orice alt tip de fișiere.

În ceea ce privesc cerințele hardware care trebuiesc îndeplinite pentru a-l putea instala și rula, am putea spune că Lphant este mult mai capricios decât programul meu preferat de descărcat muzică, Songr; și spun asta deoarece în urma testelor realizate cu versiunea actuală, pentru a nu întâmpina nici un fel de probleme, ar fi recomandat să dispunem de minim un procesor de 1.5 GHz și 1 GB de memorie RAM în cazul în care sistemul de operare folosit este XP, sau de un procesor de minim 2 GHz și 2 GB de Memorie RAM dacă suntem utilizatori de Vista sau Windows 7.

Acestea fiind spuse aștept să-mi face-ți cunoscută părerea voastră despre el după ce îl folosiți o perioadă.

 Download Lphant

4 Comentarii

  1. Arată ca iTunes. Eu am iTunes şi e drăguţ dar am să îl iau şi pe ăsta că e draguţ dar sper că e muzică gratis nu ca e iTunes pe bani.

  2. Arată ca iTunes. Eu am iTunes şi e drăguţ dar am să îl iau şi pe ăsta că e draguţ dar sper că e muzică gratis nu ca e iTunes pe bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.