Program de descărcat muzică gratis

Dacă cineva îmi cere să-i recomand un program de descărcat muzică gratis îi recomand întotdeauna Songr. De ce ?!? Din simplul motiv că acesta este foarte ușor de folosit și e cel mai eficient la localizarea melodiilor dintre toate programele asemănătoare pe care le cunosc; da, e mai eficient la căutări chiar și decât music2pc!

1-program_de_descarcat_muzica_gratisDoi la mână: spre diferență de music2pc în acesta poți folosi tasta Enter pentru a lansa o căutare și cel mai important, vei ști de pe ce server vei putea descărca melodia cel mai rapid.

În plus, cu Songr poți descărca versurile melodiilor tale favorite și chiar realiza descărcări de pe YouTube în cazul în care programul nu reușește să găsească melodia cerută de tine:

2-descarca_muzica_de_pe_youtube_cu_songr…și nu poți descărca doar melodia, ci și videoclipul ei:

3-descarca_muzica_de_pe_youtube_cu_songr1După cum ați văzut, Songr merită cu vârf și îndesat să fie recomandat. Cu atât mai mult cu cât programul poate fi setat să afișeze indicațiile în limba Română (File » Settings » Language). Dacă mai punem la socoteală că este disponibil și în versiune portabilă, atunci chiar rămâne fără rival!

Download Songr

28 Comentarii

 1. Vreau să le mulțumesc atât celor 7 persoane care au dat „Like” cât si celor 2 care au comentat! Fac asta deoarece spre diferență de restul celor care au descărcat acest program (346 la număr până în momentul scrierii acestui comentariu) au știut că în acest fel ajută blogul enorm! Vă mulțumesc! E o placere să scriu pentru oameni ca voi!

   • Ideea e că oricât de mult te-ar interesa vizitele, blogger fiind, tot ai nevoie de un feedback de la cei care-ți citesc articolele! Te stimulează să vezi că au comentat sau că cel puțin au pierdut o secunda din viața lor să dea un „Like” sau un „Tweet”. Contează suficient de mult încât să-ți dorești să scrii mai des și mai bine. Dar dacă nimeni nu spune nici „poc”, parcă „nu te mai trage sufletul” să scrii chiar și în acele zile în care ajungi acasă obosit după o zi de muncă…

     • Problema e că de multe ori le dai ceva foarte bun: un truc sau un program de care aveau nevoie, niște sfaturi utile, etc. Întotdeauna le dai ceva; altfel n-ar fi acolo… oricum, înainte de crăciun o să am o surpriza pentru 3 dintre cei mai activi pe blog. Și nu vorbesc de programe, trucuri, tutoriale… :)

     • Nu văd de ce n-ar fi și pentru tine. Orice persoană activă pe blog pană de crăciun care s-a semnat cu un email real (altfel nu vad cum voi putea să-l contactez) poate fi surprinsă plăcut. :) Te sigur că plăcut!

 2. Legat de ultimul comentariu postat,iti intelg dezamagirea ca vizitatorii blogului  apreciaza prea putin munca ta,poate esti si tu putin vinovat,cand afirma asta ma gandesc la complexitatea materialelor publicate.Te-ai gandit sa ridici putin ştacheta calitaţii si complexităţii materialelor publicate?Daca privim in urma sunt putine materiale adresate celor cu cunoştinţe avansate,multe materiale sunt adresate incepatorilor.Ma gandesc ca abordând subiecte complexe si aria comentariilor va fi mai bogata,apar nelamuriri si implicit discutiile vor fi mai „aprinse”.De exemplu eu,vizitez zilnic blogul tau,dar am avut de putine ori motiv sa comentez,subiectele prezentate fiind prea „usoare” pentru a ma determina sa scriu ceva.O idee ar fi sa continui si seria tutorialelor video,sunt mai aproape de utilizator,mai usor de inteles,lumea aste grabita si nu are timp de citit,vrea mura’n gura exact cum se procedeaza.Tot ce am scris aici reprezinta punctul meu de vedere,poate alti utilizatori ma vor contrazice,dar tocmai aici este idea,sa impaci si capra si varza.Eu iti doresc multa bafta pe mai departe.

  • Tocmai fiindcă lumea e grăbită am ales să scriu mai des și să public tutoriale video mai RAR( un articol îl citești în 2 – 3 minute, un video-tutorial n-am cum să-l fac atât de scurt).
   Articole pentru experți nu am scris prea multe, e drept, dar pot să-ți dau exemple de 2 – 3 articole să vezi că nu s-a comentat nimic timp în care am articole pentru începători cu câte 4 – 500 de comentarii.
   Că indicațiile din articole sunt „prea ușoare” și ele ar fi problema lipsei de comentarii iarăși nu prea cred; se poate vorbi despre alternative, se poate contrazice, se poate vorbi despre o soluție mai bună, se poate dezvolta o anumită informație… dar aici intervine comoditatea și fiecare se gândește „la ce folositor”.
   Dar fie, nu e necesar un comentariu fiindcă în articol s-a spus cam tot ce trebuia spus; cum îți explici că din câteva sute de persoane care citesc un articol și descarcă programul prezentat în acesta, dau „Like” (de exemplu), maxim 15 (exemplu: pe goo.gl/2nbIv s-a făcut click de 662 ori, pe „Like” de 12). E imposibil ca din câteva sute de persoane care care au descărcat aplicația doar 15 să fie mulțumiți de dea…
   Și de problema asta nu suferă doar blogul meu, am văzut câteva bloguri din RO mult mai bune decât am meu care au foarte puține articole comentate și foarte puține like-uri, tweet-uri în comparație cu bloguri asemănătoare în alte limbi (engleză, spaniolă și franceză).
   Problema e că motoarele de căutare vor începe să pună preț pe reacția celor ce au vizitat un site pentru a-l poziționa și când se va întâmpla asta multe persoane vor renunța să mai scrie pe blog.
   Morala: poți ajuta un blog lăsând un comentariu sau dând un click pe un buton, sau poți sa-i fac zilnic rău rămânând indiferent în timp ce aștepți următorul articol convins fiind că citindu-l pe actualul ai făcut tot ce trebuia făcut.

 3. Mie imi place f mult blogul tau,recunosc ca eu primesc informatiile pe mail, dar tot ce scrii aici e f util pt cei ca mine.In felul asta nu ma apuc sa caut pe toate site-urile programe pt ce imi trebuie mie.
  Iar songr e f bun,mi-a gasit aproape toate mel ,chiar daca erau recente.
  Tot respectul pt ce faci !

 4. acum l-am descarcat pt ca doream doar o melodie
  l-am instalat si pare foarte bun
  mii de multumiri si sa nu crezi toti cei care descarca aceste programe nu ti-ar multumi.Doar ca sunt prea comozi(cred)inca odata multumesc si tot respectul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *