Program de inregistrat muzica de la radio

Înregistrarea unei melodii ascultate la un radio pe calculator se poate face în multe feluri. Există multe programe care pot face acest lucru, unele gratuite, altele comerciale, mai mult sau mai puțin complicate din punct de vedere al caracteristicilor.

În prezentul articol, vă propun spre testare Screamer Radio, un program gratuit, foarte simplu de utilizat de către oricine și fără opțiuni care v-ar putea deruta. Programul oferă posibilitatea ascultării a o mulțime de posturi, având o listă predefinită a stațiilor radio online organizată cum nu se poate mai bine pe categorii, țări, limbi străine sau rețele. O categorie aparte este a țării noastre, România, cu 64 de stații radio predefinite.

program de inregistrat muzica de la radio

Interfața programului nu impresionează prin grafică sau alte elemente, însă opțiunile sale îl situează în fața multor alte programe de gen. În afară de relaxarea prin ascultarea unui post de radio, Screamer Radio oferă posibilitatea înregistrării melodiilor preferate.

Poate veți spune că nu e tocmai comod a sta cu mouse-ul pe butonul de înregistrare, așteptând să înceapă melodia. Nu, nu este necesar! Screamer Radio dispune de un buffer (memorie tampon) de 10MB, suficientă pentru a începe înregistrarea la mijlocul unei melodii, dar la final să aveți întreaga melodie înregistrată.

Screamer Radio Optiuni Buffer

Opțiunile programului permit atât personalizarea interfaței sale (peakmeter), a iconiței din zona de notificare, cât și alte opțiuni avansate pe care nu vă sfătuiesc a le modifica decât dacă sunteți în cunoștință de cauză.

Download Screamer Radio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.