Program de instalat drivere

Un program de instalat drivere precum cel pe care ti-l voi prezenta in acest articol iti poate prinde bine, mai ales in momentul in care ti-e imposibil sa identifici pe cont propriu un component al calculatorului, sau, pentru „a veni de hac” acelui driver care nu se lasa gasit cu „una, cu doua”.

program de instalat drivere

Smart Driver Updater este un program de instalat drivere care se ocupa de identificarea, localizarea, descarcarea si instalarea driverelor ce lipsesc precum si actualizarea celor existente deja, la o versiune mai noua.

Smart Driver Updater este un utilitar gratuit compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows cu care, pe langa tot ceea ce ti-am spus mai devreme, poti face o copie de siguranta a driverelor instalate pentru a o restaura, in cazul in care aceasta actiune este necesara, dupa formatarea calculatorului.

Pentru a instala / actualiza driverele de care calculatorul tau are nevoie pentru a functiona corect, este suficient sa faci click pe butonul „Start Scan” si sa astepti finalizarea procesului.

In momentul in care lista cu driverele ce necesita modificari sunt afisate, ai la dispozitie butonul „Download” cu care, logic, vei putea descarca toate driverele selectate.

In cele din urma, pentru a realiza instalarea unui driver, in tab-ul „Download History” vei gasi listate toate driverele descarcate de Smart Driver Updater.  Nu-ti mai ramane decat sa selectezi driverul ce vrei sa-l instalezi si sa faci clik pe butonul „Install”; ti se va recomanda sa realizezi un punct de restaurare a sistemului, accepta; in cazul in care ceva „nu merge ca pe roate”, ai posibilitatea sa repari eventualele probleme provocate de o actualizare / instalare esuata.

Download Smart Driver Updater

14 Comentarii

 1. Instructiv atrticolul, mai ales pentru cei ce nu sunt foarte familiarizzati cu cautarea si descarcarea de pe net a driverelor. Eu folosesc MACONFIG, si sunt foarte multumit.

 2. Cum instalez o imprimanta fara drive unde gasesc ceva serios pentru imprimanta hp sau ceva program universal…va rog

 3. Nu stiu ca de des sunt actualizate aceste articole insa pentru a rula acest program trebuie sa te inregistrezi si pentru a face asta trebuie sa platesti. restul e cancan

  1. Ele sunt actualizate dar la cate sunt asteapta-te sa fie un proces de durata.
   Oricum se observa din articol data publicarii,existand posibilitatea intre timp ca unele progame sa isi piarda din anumite functii ori sa capete altele asta tinand strict de dezvoltator,tu ca utilizator final avand dreptul sa alegi ce sa folosesti si ce nu,nefiind obligat sa folosesti un anume produs software.Pe de alta parte nu uita ca sunt cazuri in care unele softuri capata si alti membrii in consiliul de administratie,schimbandu-se unele chestii pe ici colo.
   Si asteapta-te la multe chestii cancan mai ales daca utilizezi varianta shareware a unui soft de acest gen cea mai comuna metoda de a te face sa treci la o varianta platita fiind restrictia vitezei maxime de descarcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.