Program de modificat documente PDF: Foxit Advanced PDF Editor

Documentele  .PDF (Portable Document Format) sunt ceva obișnuit în practica de zi cu zi a oricărui utilizator. Un fișier PDF încadrează o descriere completă a unui document, inclusiv text, fonturi, grafică, și alte informații necesare. Pentru a avea posibilitatea de a edita acest fel de documente avem nevoie de un editor PDF. Foxit Advanced PDF Editor poate satisface necesarul oricărui utilizator prin caracteristicile sale deosebite.

Program de modificat documente PDF

Interfața editorului PDF este tipică unui editor text, având toate opțiunile principale accesibile prin pictogramele respective, plus diverse alte instrumente de editare în bara meniului superior.

Deschiderea unui document PDF se poate face prin opțiunea Open, sau prin caracteristica drag&drop. Este necesară selectarea de paragrafe în documentul respectiv pentru a se evidenția multiplele opțiuni de editare ale pachetului de unelte. Se pot vizualiza și edita proprietățile pentru fiecare text selectat, cum ar fi caracterele, spațierea, stilul fontului și dimensiunea, poziție, rotație, forfecare, etc.

optiuni de editare PDF

Documentele astfel editate pot fi semnate cu un filigran (watermark) personal pentru autenticitate. Legat de acest fapt, trebuie să precizez că programul este comercial, iar în perioada trial 30 de zile, orice document editat și salvat, va purta watermark-ul implicit al programului.

Opțiunile de editare a imaginilor care se pot insera în document, alături de celelalte caracteristici de ajustare a culorilor, fac din Foxit Advanced PDF Editor, unul dintre cele mai complete dar și complexe editoare PDF, fiind adresat în special cunoscătorilor.

Download Foxit PDF Editor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.