Program de reparat calculatorul: Wise PC 1stAid

Cu timpul, funcționarea sistemului de operare se poate deteriora din varii motive. Utilizatorul experimentat va ști ce are de făcut, însă un începător se va gândi la reinstalarea sistemului. Însă, cu Wise PC 1stAid nu mai este nevoie!

Wise PC 1stAid este un program ușor de utilizat, care se poate ocupa de problemele comune ivite în funcționarea calculatorului, oferind o soluție all-in-one pentru remedierea lor. Interfața sa este organizată pe module specifice diverselor probleme, facilitând astfel depistarea și remedierea problemelor.

cum se pot remedia problemele calculatorului cu Wise PC 1STaID

Wise PC 1stAid este conceput pentru a vă ajuta în stabilirea celor mai frecvente probleme ale calculatorului pe care le-ați putea întâlni, cum ar fi erori ale pictogramelor de pe desktop, ale Task Manager-ului, probleme de acces la Internet, sau a restricțiilor de acces la editorul de registru, Regedit.

Prin intermediul interfeței sale, Wise PC 1stAid oferă o metodă simplă de a găsi soluții la toate aceste probleme, fără a avea de a face cu setările de configurare complicate sau modificări de chei de registru. Chiar și timpul de boot poate fi îmbunătățit printr-un singur click.

bootup booster

În afară de această problemă, programul poate rezolva multe altele, tot ce aveți de făcut este să identificați respectiva problemă. Wise PC 1stAid va căuta automat rezolvarea sa, punându-vă la dispoziție butonul Fix Now. În plus, pentru orice problemă pe care o reclamați, programul vă oferă o scurtă descriere a procesului de remediere și posibilitatea ca alte programe, caracteristici, să fie afectate.

nota informativa

În cazul în care problema pe care o aveți la calculator nu se regăsește printre cele aflate în lista programului, aveți posibilitatea de a vă consulta pe forumul WiseCleaner în privința rezolvării ei. Tot ce aveți de făcut, este să accesați respectivul link din meniul disponibil în interfața programului. Dacă respectiva problemă reclamată a fost rezolvată de tehnicienii forumului, veți avea răspunsul prin intermediul iconiței My Question din interfața principală.

meniu optiuni

După încercarea de remediere a problemei, veți fi chestionați de către program de succesul sau insuccesul rezolvării sale.

Ca încheiere, vă recomand să acordați o șansă programului, nu de alta, dar merită! Mai ales în cazul unui utilizator mai puțin experimentat, pe care îl poate scuti chiar de reinstalarea sistemului de operare.

Wise PC 1stAid este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows.

Download

3 Comentarii

 1. sall,am incercat sa descarc gratuit windows 7 fara cd sau stik dar ceva na mers acuma leptopul meu,ASUS;nu se mai deschide imi cere cd cu windows, pe care nu il am ce este de facut ,sper ca cineva sa ma ajute.VA MULTUMESC

  1. Salut.
   Apeleaza la un service specializat in astfel de probleme.
   Transmite-le domnilor de acolo ca doresti sa iti reinstalezi sistemul de operare.
   Este varianta cea mai usoara la care te sfatuiesc sa apelezi daca nu ai mai facut acest lucru niciodata existand riscul sa faci mai mult rau decat bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.