Program pentru curatarea, defragmentarea si optimizarea registrului

Activitatea la calculator presupune adeseori instalarea și dezinstalarea unor programe testate, ceea ce lasă urme în calculator, mai ales în registrul Windows, fapt ce poate reduce responsivitatea sistemului de operare la comenzi. Pentru a îmbunătăți performanța generală a calculatorului este recomandabilă utilizarea unor programe pentru a optimiza și a șterge fișierele care sunt doar o risipă de spațiu.

Wise Registry Cleaner este un program gratuit, de fapt o suită de aplicații concepută pentru a vă ajuta să curățați calculatorul de toate fișierele inutile și pentru a îmbunătăți performanța generală a calculatorului.

Wise Registry Cleaner Free Interfata

Există mai multe instrumente incluse în acest program, cum ar fi curățătorul de registru, defragmentatorul de registru, plus un modul de îmbunătățire a performanțelor calculatorului. Nu lipsește posibilitatea foarte utilă de creare a unui punct de restaurare sistem și o copie de rezervă a registrului Windows.

După cum se poate observa în interfața Wise Registry Cleaner, toate aceste acțiuni se pot executa automat, programarea făcându-se în funcție de activitatea la calculator, la o anumită oră, când calculatorul este inactiv.

Opțiunile programului vă permit alegerea modului de scanare a registrului, excluderea anumitor elemente din procesul de scanare și crearea unui shortcut pe desktop, Clean with 1-click, pentru executarea automată a scanării și curățării registrului cu un singur click.

Wise Registry Cleaner Free Optiuni

Concluzia, aveți la îndemână o aplicație de optimizare a registrului completă, capabilă să concureze —și să câștige— împotriva celor mai respectate soluții din aceeași clasa (TuneUp Utilities, CCleaner, RegistryBooster, s.a.).

Download Wise Registry Cleaner

3 Comentarii

 1. Aceste programe de optimizat windowsu au si partea lor buna,dar cand instalezi si dezinstalezi programe  des nu te mai ajuta foarte mult aceste programe de optimizat pc-u.

  1. Ideea e ca instalezi doar ce e mai bun. Nimeni nu a spus sa instalati tot ce am publicat eu pe programecalculator.ro: de altfel, nici nu cred ca v-ar ajunge HDD-ul. Totusi, e foarte bine ca un pc sa dispuna printre altele de un program de mententanta a registrului, fie el CCleaner, Wise, sau oricare altul. Mie niciodata nu-mi lipsesc aplicatiile astea din pc si chiar daca nu pare credibil, in ciuda faptului ca zilnic instalez si dezinstalez aplicatii pe pc-ul de teste pentru a le putea prezenta pe blog, performanta este foarte buna si timpul de bootare se mentine sub 25 secunde. Cum obtin asta ? Realizand:
   1. Defragmentari periodice.
   2. Curatari periodice a temporarelor.
   3. Eliminarea tuturor aplicatiilor de care nu am nevoie.
   4. Curatarea, repararea si defragmentarea registrului.
   5. Punerea fisierelor de sistem de inceputul HDD-ului.
   6. Stergerea punctelor de restaurare de care nu mai am nevoie.
   7. Dezactivarea serviciilor de care nu am nevoie.
   8. Dezactivarea efectelor vizuale neutilizate.
   9. Mentinerea in conditii optime a listei de bootare.
   10. Scanarea periodica a sistemului cu solutii de securitate.
   11. Instalarea tuturor actualizarilor.
   12. Dezactivarea tuturor functiilor de care nu am nevoie (jocuri windows, etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.