Program de schimbat mărimea fotografiilor, în masă

Fotografiile făcute în vacanță, cât și alte imagini, necesită procesate, redimensionate pentru a fi utilizate pe diverse dispozitive, sau în diferite alte scopuri. Programul gratuit Photo Magician vă poate fi deosebit de util în astfel de situații.

Photo Magician suportă pentru redimensionare în masă, imagini în diverse formate din care amintesc BMP, JPG. GIF, TIF și PNG. Pentru început, selectați folderul cu imaginile pentru procesat și pe cel de destinație. Dacă în lista cu profiluri nu se regăsește cel preferat, după procent, dimensiuni, sau format specific unui dispozitiv, aveți posibilitatea de a crea unul personalizat.

program de schimbat marimea fotografiilor

În cazul în care nu doriți să aplicați unele efecte imaginilor încărcate, puteți redimensiona întregul pachet imediat, acționând Quick Convert Mode, în partea superioară. Caseta Conversion Settings oferă posibilitatea aplicării de efecte, cât și alte opțiuni ale subfolderelor, datele EXI, etc. De asemenea, dacă nu doriți schimbarea formatului imaginii, bifați opțiunea respectivă.

conversia fotografiilor

În cazul în care imaginile deținute sunt în formate mai puțin populare, DDS, PCX, PSD, TARGA, WBMP, WMF sau RAW, formatul de ieșire se poate schimba în BMP, JPG. GIF, TIF și PNG, în caseta Options. Odată alese opțiunile preferate, butonul Process va stă la dispoziție. La finalul procesului, în caseta de opțiuni aveți posibilitatea de a trimite imaginile prin e-mail, să le încărcați pe un cont FTP sau pagina personală Facebook.

Utilizatorii avansați au posibilitatea de a rula Photo Magician în linie de comandă cu diverși parametri.

Download Photo Magician

8 Comentarii

  1. Salut! Recomandami un program de pus logo pe video, ca pentru poze folosesc Photoshop CS4 Extended dar pentru video nu stiu nici unul. Poate ma ajuti tu. Respect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.