Program de sters dubluri

Tututor celor care mi-au cerut un program de sters dubluri fie prin intermediul blogului fie prin alte mijloace si/sau in alte imprejurari, le-am recomandat sa apeleze la DoubleKiller; din punctul meu de vedere, cel mai bun dintre toate aplicatiile gratuite de eliminat dubluri pe care am avut ocazia sa le folosesc pana in momentul de fata.

1-program_de_sters_dubluriDoubleKiller este un program gratuit, portabil, care ascunde în spatele unui aspect primitiv una cele mai rapide si infailibile proceduri de detectare a dublurilor fisierelor din calculator.

DoubleKiller scaneaza calculatorul si compara fisierele in localizarea clonelor identificându-le în funcție de marime și CRC2; aceasta din urmă fiind una dintre caracteristicile care, folosite la recunoasterea dublurilor, niciodata nu au dat gres.

Ceea ce mi-a placut la acest program, pe langa virtutile sale descrise mai sus, a fost faptul ca ne permite sa configuram ignorarea anumitor tipuri de fisiere pentru a nu elimina accidental fisiere importante de sistem ori de integritatea carora poate depinde functionarea corecta a anumitor aplicatii si/sau caracteristici.

DoubleKiller nu este nici pe departe un program de eliminat dubluri greu de configurat si utilizat —asa cum se intampla de obicei in cazul acestui tip de aplicatii— ci din contra, daca stapanim limba engleza cat de cat binisior pentru a intelege optiunile disponibile precum si sarcina pe care o indeplinesc, n-ar trebui sa intampinam probleme in momentul in care dorim sa scapam cu ajutorul sau de acele fisiere care ocupa inutil spatiu pe Hard Disk.

Nu va descurcati deloc cu limba engleza ?!? Nici o problema! Folositi QTranslate!

 Download DoubleKiller

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.