Program de sters dublurile pozelor (fotografiilor; imaginilor in general)

Calculatorul personal este mediul preferat de stocare al fotografiilor realizate cu camera digitală, sau al tutor imaginilor descarcate de pe Internet. Cu cât sunt mai multe imagini, cu atât creste posibilitatea de a deține duplicate ale acestora, ocupând destul de mult spațiu pe hard disk. Awesome Duplicate Photo Finder este un program gratuit care este capabil de a găsi, șterge și muta imaginile duplicat, rapid și cu minim de efort.

Program de sters dublurile pozelor

Deși un meniu de ajutor nu este inclus, programul are o interfață curată și intuitivă care vă permite să adăugați anumite directoare în lista cu locațiile de scanare. Primul lucru pe care îl aveți de făcut este adăugarea locațiilor cu imagini, apoi un click pe Start Search, pentru a începe scanarea.
De asemenea, este posibilă stergerea anumitor locații de scanare, a întregii liste, sau de a cuprinde și subdirectoarele în procesul de scanare. În cele două casete din interfața programului, aveți posibilitatea de a previzualiza duplicatele găsite și a lua decizia dorită (mutare sau ștergere). În afara duplicatelor, programul va găsi în procesul de scanare chiar și imaginile asemănătoare. Deci, atenție la ce ștergeți!

Pentru o rigurozitate sporită a scanării, vă recomand ca în setările Awesome Duplicate Photo Finder să bifați opțiunea Search Only 100% Indentical Pictures.

rezutatele scanarii dublurile identificate

Programul uimește prin rapiditatea procesului de scanare, rezultatul afișat conținând formatul fișierului și dimensiunea, precum și un procent similitudine. Cu doar un singur click pe imaginea duplicat, aceasta se va deschide în vizualizatorul implicit.

Awesome Duplicate Photo Finder suportă imagini în formatele cele mai populare, anume BMP, JPG, GIF, PNG și TIFF. Pentru a rezuma lucrurile, Awesome Duplicate Finder foto poate fi considerat un program util datorită simplității sale generale, aspectului simplu și a unui puternic motor de cautare, fiind potrivit pentru începători și profesioniști deopotrivă.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.