Program de testat conexiunea la Internet

Nu obișnuiesc să folosesc programe de testat conexiunea la Internet pentru a cunoaște latența, viteza de upload (încărcare) și cea de download (descărcare) a conexiunii deoarece Speedtest îmi oferă aproape toate informațiile de care am nevoie pentru a-mi face o idee destul de clară referitoare la cum stau lucrurile în acele momente ale zilei în care paginile Web se lasă cu greu afișate în Internet Browser. Totuși, de curând am cunoscut un program care afișează tot felul de informații detaliate și mai mult, permite configurarea tipului de analiză și crearea de profile personalizate în funcție de care va fi realizat testul. E vorba de JackDinn’s Auto Speeed Tester:

Program de testat conexiunea la Internet

Putând fi instalat în oricare dintre versiunile sistemului de operare WindowsJackDinn’s Auto Speeed Tester a fost creat în special pentru a întinde o mână de ajutor administratorilor de rețele care se confruntă de obicei cu tot felul de probleme ciudate ce împiedică funcționarea corectă a conexiunii și în consecință, afectează de formă negativă transferul de date între sistemele conectate la aceeași rețea.

Program de testat viteza de download

Programul dispune de un sistem de diagnoză bazat pe Trancert, MTU și probe rapide, ceea ce face ca rezultatele să fie cât mai veridice și să ofere toate informațiile de care un utilizator ar putea avea nevoie pentru a cunoaște până și ultimul detaliu referitor la starea conexiunii, parametrilor și configurației acesteia. Iată ce puteți face cu acest program de testare a conexiunii:

 • Testa viteza de download de la o listă de servere furnizate implicit.
 • Testa viteza de încărcare cu ajutorul unui server donat.
 • Testa Ping, Pkloss & Variabilitate la / de la orice adresă URL-ul.
 • Realiza teste utilizând un fișier.
 • Testa viteza de download de la mai multe servere.
 • Testa viteza de download și upload de la / la servere personale
 • Testa DL, UL, Ping sau Pkloss.
 • Salva rezultatele testelor într-un document CSV
 • Programa realizarea automată a testelor.
 • Trimite email-uri automate atunci când pragurile stabilite sunt atinse.

Bineînțeles, după cum v-am obișnuit deja, e vorba de un program gratuit și îl puteți descărca prin intermediul link-ului de mai jos.

Download JD Auto Speed Tester

6 Comentarii

 1. Si eu mai folosesc site-ul ‘speedtest’ pt a testa conexiunea la internet. Dar pt optimizarea conexiunii la internet mai folosesti ceva sau nu prea mai e nevoie ca e apa de ploaie?

 2. @ionut , inainte de a rula speedtestere sfatul meu este ca toata lumea sa caute cel mai optim DNS care va da in final viteza de navigare cel mai bun , un mic programel portabil gasiti aici .
  http://www.grc.com/dns/benchmark.htm
  Dupa care SpeedConnect Internet Acelerator poate sa faca optimizare ptr. vitaza de internet si configuratia ta .
  http://www.cbs-soft.com/speedconnect.htm
  Dupa astea se poate vedea diferite speedtesturi , eu folosesc
  http://postimage.org/image/sqflk3t63/

 3. Treaba asta cu dns-ul n-am incercat niciodata, nu stiu ce sa zic, poate o sa incerc, iar acel program, Speed Connect Internet Accelerator l-am avut instalat in pc dar este comercial si nu ma lasa sa optimizez conexiunea decat dupa ce-l activezi.

 4. Cristi te rog sa faci ceva sa nu mai imi zica de fiecare data cand postez pe blogul asta ‘Comentariul tău va fi afișat
  după ce va fi aprobat de un
  administrator’. Ca nu apare comentariul numai dupa ce-l aprobi tu. Asta cred ca a ramas asa de cand te-ai suparat tu si de aia imi zice mereu asa.

  1. Pe acest blog, așa apare pentru toată lumea. Altfel n-am cum să văd cine a trimis comentarii în care îmi este cerut ajutorul. Așa nu îmi scapă nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.